Hoe Video Naar Flv-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Flv-formaat Te Converteren
Hoe Video Naar Flv-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Flv-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Flv-formaat Te Converteren
Video: Free Methods to Convert FLV Video to MP4 2024, Mei
Anonim

Flv is een formaat dat wordt gebruikt voor het plaatsen van video's op internet. Video's die naar dit formaat zijn getranscodeerd, ondergaan geen extra verwerking wanneer ze worden geüpload naar sociale netwerken. Dus door bijvoorbeeld een flv-video te uploaden naar uw VKontakte-pagina, kunt u deze onmiddellijk aan uw vrienden laten zien, en niet wanneer de nabewerking voorbij is.

Hoe video naar flv-formaat te converteren
Hoe video naar flv-formaat te converteren

Noodzakelijk

  • - Riva FLV Encoder-programma;
  • - video bestand.

instructies:

Stap 1

Laad het videobestand in de Riva FLV Encoder-conversiesoftware. Klik hiervoor met de linkermuisknop op de knop Bladeren in het invoerveld van het programmavenster Selecteer het bestand dat u naar flv wilt converteren. Klik op de knop "Openen".

Stap 2

Geef de locatie op uw computer op waar het geconverteerde bestand wordt opgeslagen. Klik hiervoor op de knop Bladeren in het veld Uitvoer. Selecteer een map op de schijf en klik op de knop OK.

Stap 3

Conversie-opties configureren. Om dit te doen, selecteert u aan de rechterkant van het conversievenster degene die bij u past in de vervolgkeuzelijst met voorinstellingen. Je hoeft geen presets te gebruiken, maar vult handmatig de framegrootte, bitrate en het aantal frames per seconde in. Schakel het selectievakje Deinterlace in als u geïnterlinieerde video converteert naar flv.

Stap 4

Klik op de knop Coderen om het conversieproces te starten. Wacht tot het voorbij is. U kunt het resultaat bekijken met behulp van het Riva FLV Player-programma, dat samen met de converter is geïnstalleerd.

Aanbevolen: