Hoe Maak Je Een Zwarte Lijst Op Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zwarte Lijst Op Een Foto
Hoe Maak Je Een Zwarte Lijst Op Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Zwarte Lijst Op Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Zwarte Lijst Op Een Foto
Video: Mist maken (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Door twee foto's met elkaar te vergelijken, de ene met een lijst en de andere zonder, zul je merken dat de lijst het beeld compleet maakt. Als je van een foto een demotivator moet maken, dan is een brede zwarte lijst gewoon onvervangbaar. Met behulp van Photoshop-editor kan in slechts een paar minuten een eenvoudig zwart kader op een foto worden gemaakt.

Hoe maak je een zwarte lijst op een foto
Hoe maak je een zwarte lijst op een foto

instructies:

Stap 1

Open de foto in Photoshop met de opdracht Openen in het menu Bestand. Het zal sneller en gemakkelijker zijn om de "sneltoetsen" Ctrl + O te gebruiken. Selecteer in het verkennervenster het gewenste bestand en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Selecteer de hele afbeelding. Gebruik hiervoor de Ctrl + A-toetsen of de opdracht Alles selecteren in het menu Selecteren.

Stap 3

Transformeer de selectie. Gebruik hiervoor de opdracht Selectie transformeren in het menu Selecteren. Sleep het kader dat vanaf de rand van de afbeelding verschijnt terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt. U kunt een numerieke waarde voor de grootte van de selectie invoeren in het veld onder het hoofdmenu. Pas de transformatie toe door op de Enter-toets te drukken. Het hele deel van de foto tussen de rand van de selectie en de rand van de afbeelding wordt een kader.

Stap 4

Keer de selectie om. Gebruik hiervoor de opdracht Selectie omkeren in het menu Selecteren.

Stap 5

Maak een nieuwe laag met de opdracht Nieuw, het item Laag in het menu Laag, of klik op de knop Een nieuwe laag maken. Deze knop bevindt zich onderaan het lagenpalet. U krijgt hetzelfde als u op de sneltoets Shift + Ctrl + N drukt.

Stap 6

Kies zwart als voorgrondkleur. Om dit te doen, klikt u op de bovenkant van de twee gekleurde vierkanten onder aan het palet Tools. Selecteer in het palet dat wordt geopend zwart en klik op de knop OK.

Stap 7

Verf het frame met zwart. Om dit te doen, selecteert u in het palet Gereedschappen het gereedschap Emmertje en klikt u met de linkermuisknop in de gemaakte selectie. Druk op de sneltoets Ctrl + D of gebruik de opdracht Deselecteren in het menu Selecteren. Het zwarte frame is klaar.

Stap 8

Sla de foto met zwarte rand op met de opdracht Opslaan als in het menu Bestand met een andere naam dan het originele bestand. Misschien wilt u altijd een originele foto zonder kaders. U kunt de sneltoets Ctrl + Shift + S gebruiken.

Aanbevolen: