Een Headset Aansluiten In Skype

Inhoudsopgave:

Een Headset Aansluiten In Skype
Een Headset Aansluiten In Skype

Video: Een Headset Aansluiten In Skype

Video: Een Headset Aansluiten In Skype
Video: Fix Skype Microphone Not Working 2024, Mei
Anonim

Skype is een geweldige manier om via internet te communiceren. Met deze service kunt u uw gesprekspartner niet alleen horen, maar ook zien. Je hebt geen supersnel internet nodig om Skype te gebruiken. Dankzij de ontwikkeling van mobiele netwerken van de derde generatie, die het mogelijk maken om snel mobiel internet te gebruiken, kan de Skype-dienst ook onderweg worden gebruikt met een gewone laptop. Het enige apparaat dat je nodig hebt om verbinding te maken om te chatten op Skype is een headset.

Een headset aansluiten in Skype
Een headset aansluiten in Skype

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Skypen;
  • - headset (bedrade, draadloze Bluetooth-headset);
  • - USB-zender.

instructies:

Stap 1

Een Skype-headset is een headset met een microfoon. Voor meer gemak is de microfoon bovendien in de headset geïntegreerd. Er zijn twee draden van de headset: groen - voor het aansluiten van een koptelefoon en roze - voor het aansluiten van een microfoon. Om een headset aan te sluiten, steekt u deze pluggen in de gewenste interfaces op het moederbord. De interfaces voor aansluiting bevinden zich op het achterpaneel van de systeemeenheid, hoewel ze zich bij sommige computerbehuizingen ook aan de voorkant kunnen bevinden.

Stap 2

Naast bedrade headsets zijn er ook draadloze Bluetooth-headsets. Ze zijn veel handiger, omdat u, naast het ontbreken van draden, de computer indien nodig veilig kunt verlaten.

Stap 3

Bij de draadloze headset wordt een USB-zender meegeleverd. Steek deze zender in een vrije USB-poort van uw computer. Draadloze headsets hebben aan/uit-knoppen. Wanneer de USB-zender in de computer is gestoken, zet u de hoofdtelefoon aan. Daarna zou het systeem de nieuwe aangesloten apparatuur automatisch moeten herkennen. Een venster met de melding "Het apparaat is aangesloten en klaar om te werken" zou moeten verschijnen. Als uw draadloze headset wordt geleverd met stuurprogramma's met extra software, installeer deze dan ook.

Stap 4

Er zijn situaties waarin de microfoon niet werkt. Om dit probleem op te lossen, klikt u met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram op de taakbalk van het besturingssysteem en selecteert u Recorder in het contextmenu. Selecteer vervolgens het tabblad "Opnemen". Er verschijnt een venster met aanvullende opnameparameters. Vink het vakje naast de microfoon aan.

Stap 5

Extra bedieningsparameters van de headset kunnen worden geconfigureerd in het Skype-menu. Ook is er een test waarmee je de werking van de aangesloten headset automatisch kunt configureren.

Aanbevolen: