Een Headset Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Headset Aansluiten
Een Headset Aansluiten

Video: Een Headset Aansluiten

Video: Een Headset Aansluiten
Video: Hoe sluit ik een headset aan op mijn PS4? 2024, Mei
Anonim

Een headset is dezelfde koptelefoon, alleen met een afstandsbediening. De afstandsbediening kan een knop hebben om een oproep te ontvangen, evenals knoppen om het volume aan te passen of van nummer te wisselen. De headset is handig in gebruik tijdens het autorijden of wanneer je handen bezig zijn. Een druk op de knop is voldoende en de inkomende oproep wordt aangenomen. Het proces van het verbinden van de headset met de telefoon wordt hieronder beschreven.

Een headset aansluiten
Een headset aansluiten

instructies:

Stap 1

Fabrikanten van telefoons en koptelefoons hebben nu gestandaardiseerde koptelefoon- en koptelefoonaansluitingen. Moderne telefoons en smartphones gebruiken een 3,5 mm jack, de zogenaamde mini-jack. Wat dat betreft hoef je nu niet meer te zoeken naar een toestel voor een telefoon van een bepaald merk, zoals vroeger. Bij aankoop van een headset dient u deze op de plaats van aankoop te controleren om er zeker van te zijn dat de luidsprekers en afstandsbediening werken. Zoek hiervoor een 3,5 mm-aansluiting in uw telefoon en steek er een headset in. Helemaal inbrengen, een karakteristieke klik moet hoorbaar zijn, anders werkt het apparaat gewoon niet.

Stap 2

Nadat het apparaat is aangesloten, meldt de telefoon dat de headset is aangesloten en worden nu alle geluiden naar de luidsprekers van de headset verzonden, behalve de inkomende oproep. Ga vervolgens naar de muziekspeler en zet de muziek aan, controleer daarbij de luidsprekers.

Stap 3

Met het bedieningspaneel kunt u niet alleen oproepen ontvangen, maar ook van nummer wisselen, pauzeren. Om het afspelen te pauzeren, drukt u één keer op de belknop, twee keer - ga naar het volgende nummer, drie keer - schakel naar het vorige nummer. De headset bevat ook een radiomodule die als antenne fungeert. Controleer daarom de radio: ga naar het overeenkomstige item in het telefoonmenu.

Stap 4

Vraag iemand u te bellen en accepteer de inkomende oproep met de knop op de afstandsbediening. De headset is getest, je kunt hem gerust kopen.

Stap 5

Als uw telefoon niet nieuw is, bijv. er zit geen 3,5 mm mini-jack op de behuizing, zoek dan naar een merkheadset van de fabrikant. Door een Chinese vervalsing te kopen, verspilt u niet alleen uw geld, maar krijgt u ook een apparaat van lage kwaliteit dat niet lang meegaat. Je kunt zien dat merkheadsets ook in China worden geassembleerd. Ja, dat is zo, maar ze slagen in ieder geval voor een soort test. Aangezien de fabrikant een garantie geeft voor zijn product, zal hij de productie van defecte producten niet toestaan.

Aanbevolen: