Hoe Java Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Java Te Verwijderen
Hoe Java Te Verwijderen

Video: Hoe Java Te Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: JAVA-Gegevens verwijderen/ How to delete from database sqlit 2023, Februari
Anonim

Er kunnen veel redenen zijn om een ​​Java-programma te verwijderen. Onjuiste werking van het programma, incompatibiliteit met het systeem, voorkeur voor een andere versie of de veroudering ervan. Correcte en competente verwijdering van het programma is de sleutel tot een stabiele en efficiënte werking van het systeem.

Hoe Java te verwijderen
Hoe Java te verwijderen

Basismanieren om Java te verwijderen

Er zijn vijf manieren om het Java-programma van de PDA te verwijderen. Verwijdering via het configuratiescherm, via de map "Deze computer", via schijfformattering, systeemherstel, via speciale toepassingen voor het verwijderen van programma's.

Verwijderen via Configuratiescherm en "Deze computer"

Om de eerste methode te gebruiken, gaat u in de linkerbenedenhoek naar Start, selecteert u Configuratiescherm, opent u de toepassing Programma's toevoegen of verwijderen, selecteert u in het venster dat verschijnt Java (TM) Update in de lijst en klikt u op Installatie ongedaan maken. Er verschijnt een verwijderprogramma, volgens de standaard, klik met de linkermuisknop op "Volgende" totdat een voortgangsbalk verschijnt die de start van het verwijderingsproces aangeeft. Als u klaar bent, start u indien nodig uw computer opnieuw op.

De tweede methode is universeel. Het kan worden gebruikt om elke toepassing van het systeem te verwijderen. Om het toe te passen, gaat u naar de map "Deze computer", opent u de lokale schijf waarop het programma is geïnstalleerd, meestal is dit "Lokale schijf (C:)", dubbelklikt u vervolgens op de map Programmabestanden, zoekt u Java of in sommige gevallen Java Update, selecteer, houd de toetscombinatie shift + delete ingedrukt.

Als er tijdens de installatie van het programma geen wijzigingen zijn opgetreden, bevindt het zich in het volgende pad: C: \ Program Files \ Java (TM) Update.

Verwijderen met opmaak

Er zijn verschillende manieren om een ​​schijf te formatteren. Via "Mijn Computer", met behulp van een schijf of flashstation met een besturingssysteem.

Bij het formatteren worden alle programma's gewist die op de lokale schijf zijn geïnstalleerd.

Om op de eerste manier te formatteren, gaat u naar "Deze computer", klikt u met de rechtermuisknop op de lokale schijf waarop het programma is geïnstalleerd, selecteert u "Formatteren", in het geopende venster klikt u op "Start".

De tweede methode is als volgt: volg de gebruikelijke procedure voor het opnieuw installeren van het systeem, maar voordat u een lokale schijf kiest waarop het systeem moet worden geïnstalleerd, selecteert u deze en klikt u op "Formatteren".

Formatteer de schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd niet.

Verwijdering door speciale toepassingen en terugdraaien van het systeem

De vierde methode mag alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Gebruik het volgende algoritme om het toe te passen: Startmenu => Alle programma's => Standaard => Systeemwerkset => Systeemherstel. Klik in het geopende venster op "Volgende", volg de instructies, stel de hersteldatum in en start de procedure.

De laatste methode is vergelijkbaar met de eerste. Het verwijderingsprincipe is hier hetzelfde. Het verschil is dat u eerst een van de de-installatieprogramma's moet installeren. Na de installatie start u het op en gaat u stap voor stap verder als in het eerste geval. Sommigen van hen zijn: Revo Uninstaller, TuneUp Utilities, Uninstall Tool, CCleaner.

Populair per onderwerp