Hoe Afbeeldingen In Explorer Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Afbeeldingen In Explorer Uit Te Schakelen
Hoe Afbeeldingen In Explorer Uit Te Schakelen

Video: Hoe Afbeeldingen In Explorer Uit Te Schakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Как отключить Internet Explorer в Windows 2023, Februari
Anonim

Als je beperkt gebruik maakt van internet vanaf je telefoon of smartphone, en als de snelheid van de netwerktoegang van je provider niet erg snel is, is het beter om vooraf afbeeldingen uit te schakelen. Dit bespaart verkeer en zorgt ervoor dat uw pagina's sneller worden geladen.

Hoe afbeeldingen in Explorer uit te schakelen
Hoe afbeeldingen in Explorer uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Net als in elke andere browser is het ook in Internet Explorer mogelijk om de instellingen snel en eenvoudig aan uw wensen aan te passen. Om afbeeldingen uit te schakelen, zoekt u eerst de optie "Extra" in de werkbalk bovenaan het browservenster. Klik erop met de linkermuisknop in de lijst die opent, selecteer de functie "Internetopties". Er wordt een apart venster met verschillende tabbladen voor u geopend.

Stap 2

Zoek het gedeelte "Geavanceerd" - het bevat een lijst met "Opties". Gebruik de schuifbalk om de regel "Multimedia" te vinden - deze bevindt zich dichter bij het midden van de lijst. En dan gewoon het vakje naast de regel "Afbeeldingen weergeven" uitschakelen, tegelijkertijd kunt u de regel met betrekking tot geluid en video op dezelfde plaats vinden en indien nodig uitschakelen.

Stap 3

Nadat alle gewenste bewerkingen zijn uitgevoerd, klikt u op de knop OK in het venster "Parameters" - hierdoor worden de gemaakte wijzigingen opgeslagen. Houd er rekening mee dat deze instructie even relevant is voor zowel de 7e als de 8e versie van Explorer.

Stap 4

U kunt uw werk op internet nog gemakkelijker maken door de zogenaamde pop-upvensters te verwijderen. Ze zijn nu op bijna elke site aanwezig en bevatten verschillende advertentie-informatie. Behalve dat ze behoorlijk irritant zijn en vaak gepaard gaan met onverwacht harde geluiden en muziek, hebben ze ook invloed op de internetsnelheid en het internetverkeer. Ga hiervoor naar het menu "Service" in het browservenster en selecteer het lijstitem "Pop-upblokkering" en vervolgens dienovereenkomstig "Inschakelen".

Stap 5

Onder deze optie staat de regel "Blocking parameters". Ga naar hen om de webpagina's weer te geven waarvoor u pop-ups wilt toestaan. Typ het gewenste adres in de regel "Adres van de website die toestemming krijgt" en klik op "Toevoegen". De sites die u hebt gemarkeerd, bevinden zich in het onderstaande venster. Indien gewenst kan elk adres uit deze lijst worden verwijderd - hiervoor selecteert u het gewoon met de muis en klikt u op de knop "Verwijderen" aan de rechterkant.

Stap 6

Houd er rekening mee dat wanneer deze functie is ingeschakeld, de browser periodiek berichten weergeeft dat pop-upblokkers aan deze site zijn toegewezen. In dit geval bevat de melding een knop "Tijdelijk pop-upvensters toestaan", waarop u, indien gewenst, kunt klikken. U kunt ook een site aan de lijst met vertrouwde websites toevoegen door op de regel "Altijd pop-upvensters van deze site toestaan" te klikken. U kunt de ban op dezelfde manier deactiveren door in het reeds beschreven menu de functie "Pop-upvensters inschakelen" te selecteren.

Populair per onderwerp