Hoe Geanimeerde Afbeeldingen Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Geanimeerde Afbeeldingen Te Maken
Hoe Geanimeerde Afbeeldingen Te Maken

Video: Hoe Geanimeerde Afbeeldingen Te Maken

Video: Hoe Geanimeerde Afbeeldingen Te Maken
Video: GEANIMEERDE FOTO'S - tutorial 2024, April
Anonim

De techniek van het maken van geanimeerde afbeeldingen is bekend sinds de creatie van de eerste animatiefilms. Met het verstrijken van de tijd en de ontwikkeling van computertechnologie is het maken van cartoons een lopende band geworden, waarin de computer een belangrijke rol heeft gekregen. Nu heeft het geen zin om veel herhalende patronen te tekenen, de computer kan het voor je doen. Met de ontwikkeling van animatie kwam morphing-technologie naar ons toe - een visueel effect waarbij het ene beeld vloeiend overgaat in het andere. De eerste massieve werken met het gebruik van morphing waren Sovjet-kalenders, die, wanneer ze werden gedraaid, de afbeelding soepel veranderden.

Hoe geanimeerde afbeeldingen te maken
Hoe geanimeerde afbeeldingen te maken

Het is nodig

Morfeus-software

instructies:

Stap 1

Van de vele bestaande programma's, zowel gratis als betaald, kun je altijd degene kiezen die het meest geschikt is voor het maken van morphing-afbeeldingen. Morfeus is zo'n programma. Nadat u dit programma hebt geïnstalleerd, selecteert u de juiste afbeelding en klikt u vervolgens op de knop Volgende.

Stap 2

Wanneer u het programma start, klikt u in het hoofdvenster op Een nieuwe morph-lay-out maken. Na deze actie verschijnt er een nieuw venster voor je, waarin je 2 foto's moet laden - de ene zal soepel naar de andere zwemmen. U kunt dezelfde afbeelding uploaden, maar de tweede afbeelding moet worden gewijzigd. De afbeelding wordt geladen nadat u op de knop Afbeelding laden heeft gedrukt. Klik na het uploaden van de foto's op de knop Volgende.

Stap 3

Door op de knop Punten toevoegen te klikken, kunt u controlepunten op de afbeeldingen plaatsen, langs de contouren waarvan de afbeelding vloeiend zal veranderen. Klik op de knop Voorbeeld om de resulterende afbeelding te bekijken. Verander de locatie van de stippen totdat je een perfecte mix van de afbeelding krijgt.

Stap 4

Om de verkregen resultaten op te slaan, klikt u op het menu Bestand en vervolgens op het item Film exporteren. In het venster dat wordt geopend, is het mogelijk om de snelheid van het wijzigen van de afbeelding te verhogen. Klik op de knop Exporteren en geef de locatie op om het bestand op te slaan.

Aanbevolen: