Hoe 2 Skype Op 1 Computer Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe 2 Skype Op 1 Computer Te Zetten
Hoe 2 Skype Op 1 Computer Te Zetten

Video: Hoe 2 Skype Op 1 Computer Te Zetten

Video: Hoe 2 Skype Op 1 Computer Te Zetten
Video: How to use 2 skype in one computer 2024, Mei
Anonim

Het is heel goed mogelijk om twee Skypen op één computer te installeren, als je het echt begrijpt. Maar houd er rekening mee dat de gelijktijdige lancering van twee accounts niet zal werken.

Zelf-installatie van Skype
Zelf-installatie van Skype

Videobellen via Skype is erg handig, maar soms wil je twee accounts op één computer. Om dit te doen, moet je uitzoeken hoe je dit moet doen en of het überhaupt mogelijk is.

Het is heel goed mogelijk om dit te doen bij het verlaten van het hoofdmenu, waarbij u een ingang maakt onder een andere gebruikersnaam en wachtwoord. Als er echter twee mensen in het gezin zijn die hun contacten niet alleen voor communicatie, maar ook voor werk hebben, dan is het het handigst om meerdere accounts in het Skype-programma te hebben. In dit geval moet een andere methode worden gebruikt.

Hoe twee Skype tegelijk te installeren?

De eerste stap is om een extra snelkoppeling te maken om de tweede gebruiker te starten. Om dit te doen, moet u de locatie van de bestanden op uw computer openen. Ga naar "Lokale schijf C", ga dan naar de map Program Files, vervolgens naar de Skype-map en selecteer Telefoon. De laatste map bevat de Skype.exe-toepassing, hierop moet u met de rechtermuisknop klikken, waarna u in het menu "Verzenden" naar "Desktop" moet selecteren.

Om het gebruik van de tweede Skype gemakkelijker te maken, kunt u deze hernoemen. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en selecteer "Eigenschappen", dan moet u de naam zelf wijzigen.

Nadat u het tweede account hebt gestart, moet u, zodra het programmavenster wordt geopend, andere inloggegevens invoeren in Skype. Om verwarring te voorkomen kun je de invoer het beste niet vanuit een Microsoft-account invoeren, maar rechtstreeks vanuit Skype. Maak hiervoor een nieuw account aan door op de registratielink te klikken. Na het aanmaken van een tweede account werken er twee accounts, dus u kunt beide veilig tegelijkertijd gebruiken.

Hoe twee Skype op één computer uit te voeren?

Wanneer u één account start, vindt autorisatie onmiddellijk plaats en wanneer u de tweede start, vraagt Skype om een wachtwoord en login. Als u het eerste account start wanneer u het hoofdprogramma start via de snelkoppeling, dan is het in de regel vanaf de tweede gemakkelijker om opnieuw in te loggen.

U moet ook het volgende doen: ga naar de eigenschappen van de snelkoppeling voor het tweede account op het bureaublad. Open het tabblad "Label" in het veld "Object" en voer het volgende in: / gebruikersnaam: naam_2 / wachtwoord: wachtwoord_2, waarbij 2 - gebruikersnaam en wachtwoord. Vergeet daarbij niet een spatie tussen deze twee toetsen te plaatsen. Daarna kunt u eerst uw eerste Skype starten en vervolgens uw tweede.

Zoals al duidelijk is geworden, is de procedure zelf niet ingewikkeld en kan zelfs een beginner erachter komen. Het belangrijkste is dat je voorzichtig moet zijn en een beetje moeite moet doen. Zo kunt u het ene account gebruiken voor werk en het andere voor communicatie.

Aanbevolen: