Hoe Een Bestand Van Computer Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Van Computer Naar Computer Over Te Zetten
Hoe Een Bestand Van Computer Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Een Bestand Van Computer Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Een Bestand Van Computer Naar Computer Over Te Zetten
Video: Windows 10: bestand kopiëren van usb-stick naar pc 2024, April
Anonim

Totdat internet voor het publiek beschikbaar kwam, was het mogelijk om bestanden van de ene computer naar de andere over te zetten met behulp van flash-kaarten. Nu is er een enorme hoeveelheid bronnen in het arsenaal van de gebruiker verschenen. Dit zijn speciale sites, e-mail en communicatieprogramma's zoals skype en icq.

Hoe een bestand van computer naar computer over te zetten
Hoe een bestand van computer naar computer over te zetten

Noodzakelijk

  • - geheugenkaart (flashdrive);
  • - skype- en icq-software;
  • - een e-mailbox op een van de mailservers;
  • - het profiel van de geregistreerde gebruiker op de torrent-site.

instructies:

Stap 1

Gebruik geheugenkaarten (flashdrives) om bestanden van de ene computer naar de andere over te zetten zonder internet te gebruiken. Ze bevatten een andere hoeveelheid informatie - van 256 MB tot 10 GB. Steek hiervoor de kaart in een speciale sleuf op het voor- of achterpaneel van de systeemeenheid.

Stap 2

Zoek de map Mijn computer op uw bureaublad en open deze. Selecteer het pictogram Verwisselbare media. Beweeg over en klik met de rechtermuisknop. Sleep vervolgens het gewenste bestand naar de geheugenkaart. Nadat de overdracht is voltooid, zoekt u naar het pictogram Hardware veilig verwijderen op het bureaublad. Klik erop en sluit de USB-stick af. Daarna kan het van de connector van de systeemeenheid worden verwijderd.

Stap 3

Gebruik e-mail om bestanden via internet over te brengen. Ga naar je inbox en maak een nieuw bericht aan. Geef de ontvanger op. Klik op de knop "Bijvoegen". Er wordt een menu geopend waarin u de gewenste map en het gewenste bestand moet selecteren. Klik erop. Als de hoeveelheid informatie klein is, wordt deze onmiddellijk verzonden. Als het groter is dan 20-30 MB, zal de bron het automatisch uploaden naar de server en een link maken die in de brief zal verschijnen. De persoon aan wie het bericht is gericht, kan door erop te klikken het bestand downloaden naar zijn computer.

Stap 4

Naast e-mailen kun je allerlei programma's gebruiken zoals skype en icq. Om een bestand te verzenden, sleept u het gewoon naar de chatbox. Om het te ontvangen, moet de geadresseerde op de knop "Accepteren" klikken. Het enige nadeel van deze overdracht is de lage snelheid. Informatie wordt niet zo snel van computer naar computer gedownload als per e-mail.

Stap 5

Om grote bestanden over te zetten - films, games, programma's - gebruik speciaal gemaakte sites - torrents. Om dit te doen, registreert u zich op een van hen om toegang te krijgen tot het downloaden van informatie. Upload het bestand naar de server. Het krijgt een nummer toegewezen. Geef dit nummer aan de ontvanger, of stuur gewoon een link naar het bestand.

Aanbevolen: