Een Thuiscomputer Kiezen Home

Inhoudsopgave:

Een Thuiscomputer Kiezen Home
Een Thuiscomputer Kiezen Home

Video: Een Thuiscomputer Kiezen Home

Video: Een Thuiscomputer Kiezen Home
Video: Windows 10 Pro Vs Windows 10 Home 2024, Maart
Anonim

Veel gebruikers die een computerhardwarewinkel binnengaan, zijn verdwaald in een enorm assortiment goederen. Daarom is het aan te raden om lang voordat je naar de winkel gaat een thuiscomputer te kiezen.

Een thuiscomputer kiezen home
Een thuiscomputer kiezen home

instructies:

Stap 1

Geef in eerste instantie voor uzelf duidelijk aan met welk doel u een computer aanschaft. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste fase, omdat de kenmerken van de toekomstige thuiscomputer er volledig van afhangen.

Stap 2

Begin met de processor. Voor de meeste mensen zegt het grootste deel van zijn kenmerken niets. Let op het aantal cores en de kloksnelheid van elk van hen. Koop niet het "nieuwste" processormodel. In de meeste gevallen zal een processor met twee of drie kernen voldoende zijn, waarvan de frequentie schommelt in het bereik van 2,5-3 GHz.

Stap 3

Bepaal het type en de hoeveelheid RAM. Als je niet van plan bent om met superzware applicaties te werken, zoals krachtige bouwprogramma's en video-editors, dan is de maximale hoeveelheid RAM die nodig is 4 GB.

Stap 4

Selecteer uw grafische kaart. In dit geval hangt alles af van het doel van de computer. Als uw doel is om op internet te surfen, met teksteditors te werken en soms videobestanden uit te voeren, dan is een videokaart met 512 MB geheugen voldoende voor u. Selecteer anders een videoadapter met meer dan 1 GB geheugen.

Stap 5

Het blijft om een harde schijf te selecteren. Let niet alleen op het volume. Zoek eerst uit hoe het is aangesloten op uw computer. Het is beter om SATA-schijven te kiezen. Ten tweede, controleer de snelheid van zijn werk. Wat betreft het volume, 500 GB zal meer dan genoeg zijn voor de gemiddelde gebruiker.

Stap 6

Vind de ideale vermogensverhouding voor alle bovenstaande apparaten. Onthoud dat het niet wordt aanbevolen om een computer met een krachtige processor en een kleine hoeveelheid RAM aan te schaffen.

Stap 7

Als je ruimte wilt besparen, koop dan een candybar (monitor en systeemeenheid in één geval). Het nadeel van dergelijke computers is de moeilijkheid om sommige apparaten te vervangen. Er is maar één duidelijk pluspunt: het is niet nodig om een monitor aan te schaffen.

Aanbevolen: