Het Formaat Van Een Pictogram Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Een Pictogram Wijzigen
Het Formaat Van Een Pictogram Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Pictogram Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Pictogram Wijzigen
Video: Pictogram grootte aanpassen 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van het Windows 7-besturingssysteem is enigszins ongebruikelijk en veel gebruikers houden niet van de grote omvang van de bureaubladpictogrammen en de enorme taakbalk die een aanzienlijk deel van het scherm bedekt. Maar met Windows 7 kunt u het formaat van pictogrammen op het bureaublad, op de taakbalk en in elke map in Windows Verkenner wijzigen.

Het formaat van een pictogram wijzigen
Het formaat van een pictogram wijzigen

instructies:

Stap 1

Om de grootte van de pictogrammen op het bureaublad te wijzigen, moet u het muiswiel draaien terwijl u de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt houdt. Je zult versteld staan hoe groot iconen kunnen zijn!

Stap 2

Om dezelfde actie uit te voeren voor pictogrammen in Explorer-mappen, opent u een map en klikt u op de knop Weergave wijzigen in de rechterbovenhoek van het venster en stelt u de waarde in op Normale pictogrammen. Nu kunt u het muiswiel draaien terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt om het formaat van de pictogrammen te wijzigen.

Stap 3

Om de pictogrammen van de taakbalk te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het vrije gedeelte en selecteert u "Eigenschappen". Vink in het dialoogvenster dat wordt geopend op het tabblad Taakbalk het vakje aan naast Kleine pictogrammen gebruiken en klik op OK. De taakbalk keert terug naar zijn vertrouwde uiterlijk en de pictogrammen zullen aanzienlijk kleiner zijn.

Aanbevolen: