Een Schijf Hernoemen

Inhoudsopgave:

Een Schijf Hernoemen
Een Schijf Hernoemen

Video: Een Schijf Hernoemen

Video: Een Schijf Hernoemen
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2024, Mei
Anonim

Tijdens de installatie van het besturingssysteem worden partities van de harde schijf en andere media - alfabetisch genoemd. Standaard maakt het installatieprogramma station E, waardoor de logische stations worden gescheiden.

Een schijf hernoemen
Een schijf hernoemen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Sommige programma's (bijvoorbeeld een klantbank) hebben de sleutel nodig om in de drager te worden geïnstalleerd onder de letter "A", en het programma maakt het niet uit dat er een laptop wordt gebruikt, de letter "A" is gereserveerd door het systeem, en de sleutel bevindt zich op de USB-stick. Rest ons nog om de programmeurs hartelijk te bedanken en, met een zucht, het systeem met de hand te bewerken.

Stap 2

Open de Register-editor. Voer in de regel van het veld Uitvoeren (u kunt het vinden in het menu Start) de opdracht regedit in en druk op enter om de opdracht te bevestigen en ter uitvoering te verzenden. Het systeemvenster van de register-editor wordt geopend. Werk zorgvuldig aan dit systeem. Als het niet goed werkt, is het mogelijk dat sommige delen van het besturingssysteem beschadigd raken, wat tot fouten zal leiden.

Stap 3

De editor is verdeeld in twee gebieden. Dus aan de linkerkant wordt de structuur van de belangrijkste elementen van de computer weergegeven, aan de rechterkant wordt hun inhoud weergegeven. Hierboven staat het bekende bedieningsmenu. Vouw de hiërarchie in de lijst aan de linkerkant uit: HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM en markeer de parameter MountedDevices. Bekijk de inhoud van de parameter in het rechterdeelvenster. Zoek het item dat overeenkomt met de schijf: / DosDevices / A:

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op het item en vervolgens op "Rename" om een andere naam in te stellen. Verander de brief "A" in van wat u houdt. Gebruik de symbolen van het Engelse alfabet. Druk op enter om uw wijzigingen op te slaan. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen correct door te voeren. Het station wordt nu weergegeven met de opgegeven letter. Als u de letter van een ander medium dan de schijf moet wijzigen, gebruikt u Schijfbeheer. U kunt verschillende soorten media wijzigen. Vermeldenswaard is ook dat naast een letter een specifieke naam aan de informatiedrager kan worden toegekend.

Aanbevolen: