Een Geïnstalleerd Programma Overzetten

Inhoudsopgave:

Een Geïnstalleerd Programma Overzetten
Een Geïnstalleerd Programma Overzetten

Video: Een Geïnstalleerd Programma Overzetten

Video: Een Geïnstalleerd Programma Overzetten
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u een reeds geïnstalleerd programma naar een andere computer moet overbrengen. Hiervoor kunt u aanvullende software gebruiken, zoals het gratis hulpprogramma PickMeApp. Met dit programma kunt u programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd "vastleggen" en op een ander systeem "terugzetten".

Een geïnstalleerd programma overzetten
Een geïnstalleerd programma overzetten

Noodzakelijk

Computer, PickMeApp-programma

instructies:

Stap 1

Installeer het PickMeApp-programma op uw computer en voer het uit. Tijdens het opstarten scant het hulpprogramma uw computer en wordt een volledige lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd weergegeven in het linkerdeelvenster.

Stap 2

Zoek in deze lijst het programma (of meerdere tegelijk) dat u wilt verplaatsen en markeer het met een vinkje. Klik vervolgens op "Gemarkeerde toepassing vastleggen" en wacht tot het hulpprogramma alle benodigde informatie heeft verzameld en het programma in het archief heeft geplaatst. Als gevolg hiervan maakt het hulpprogramma één archief met de tikextensie. Dit archief bevindt zich in de map PickMeApp in de submap TAPPS.

Stap 3

Nadat het hulpprogramma heeft geïnformeerd over de succesvolle voltooiing van het proces, brengt u de map met het hulpprogramma PickMeApp over naar een andere computer. U kunt dit doen met behulp van een flashstation, een lokaal netwerk of op een andere manier die voor u geschikt is.

Stap 4

Voer het programma uit op de tweede computer en vink de toepassing aan, maar uit de lijst in het rechterdeelvenster (alle programma's die door het hulpprogramma zijn "gevangen" worden hier weergegeven). Klik vervolgens op de knop "Installeren". Hierna wordt de geselecteerde applicatie uitgepakt en precies hetzelfde geïnstalleerd als op de eerste computer.

Stap 5

Als u het hulpprogramma PickMeApp al op beide computers hebt geïnstalleerd, hoeft u niet de hele programmamap te kopiëren. Zoek in plaats daarvan de map met de "vastgelegde" bestanden en breng alleen deze bestanden over naar de tweede computer. In dit geval moeten nieuwe archieven worden toegevoegd aan dezelfde map waaruit u ze hebt gehaald. Standaard is dit de TAPPS-map van PickMeApp. U geeft zelf de locatie van de PickMeApp-map op tijdens de installatie van het hulpprogramma of tijdens het kopiëren naar een andere computer.

Aanbevolen: