Een Geïnstalleerd Programma Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Geïnstalleerd Programma Kopiëren
Een Geïnstalleerd Programma Kopiëren

Video: Een Geïnstalleerd Programma Kopiëren

Video: Een Geïnstalleerd Programma Kopiëren
Video: Programma Arsclip - kopiëren en plakken van verschillende items 2024, Mei
Anonim

Heel vaak kunt u een situatie tegenkomen waarin een programma van de ene computer naar de andere moet worden overgebracht zonder verschillende instellingen te verliezen. PickMeApp-hulpprogramma zal helpen om met deze taak om te gaan.

Een geïnstalleerd programma kopiëren
Een geïnstalleerd programma kopiëren

instructies:

Stap 1

Volg de link aan het einde van het artikel - dit is de officiële site van de PickMeApp-ontwikkelaars, een programma voor het overzetten van reeds geïnstalleerde programma's van de ene computer naar de andere. Vul op de pagina die wordt geopend de velden Gebruikersnaam, E-mailadres, Voornaam en Achternaam in. Klik op Registreren en Download en download het installatiepakket van het programma.

Stap 2

Installeer het programma op verwisselbare media, bijvoorbeeld op een flashstation, en open het vervolgens. Er zijn twee vensters in het centrale deel van het programma. De linker toont de programma's die op de computer zijn geïnstalleerd en de rechter is nog leeg. U kunt de zoekfunctie gebruiken: typ in het veld Filter, dat zich boven het venster bevindt, de naam van het programma dat u zoekt of de eerste letters van de naam, en zoek ernaar in de zoekresultaten.

Stap 3

Begin met het converteren van het programma naar een installatiepakket. Dit kan op verschillende manieren. Als u de eerste twee gebruikt, vinkt u het vakje naast de naam van het programma aan. Dus de eerste - druk op de knop Vastleggen gemarkeerde applicatie (s)… (deze bevindt zich tussen het linker- en rechtervenster). Ten tweede - klik op de sneltoetsen Ctrl + C. En ten derde - selecteer het programma (het is niet nodig om het vakje naast de naam aan te vinken) en klik op de knop Vastleggen die na de selectie verscheen (samen met Herstellen en Verwijderen). Er verschijnt onderaan een paneel met het conversieproces.

Stap 4

Na voltooiing verschijnt de naam van het geconverteerde programma in het rechtervenster. Dit betekent dat het programma is verpakt in een installatiepakket. Als u de map TAPPS opent, die zich in de hoofdmap van het PickMeApp-programma bevindt, bevindt dit pakket zich precies op deze plaats.

Stap 5

Sluit de externe media aan op een andere computer en voer PickMeApp erop uit. Vink in het rechtervenster het vakje aan naast de naam van het ingepakte programma en klik op de gemarkeerde toepassing(en) installeren … Het installatieproces van het programma zal beginnen. Na het voltooien van het proces, verlaat u het programma door op Alt + F4 te drukken.

Aanbevolen: