Games Kopen Op Itunes

Inhoudsopgave:

Games Kopen Op Itunes
Games Kopen Op Itunes

Video: Games Kopen Op Itunes

Video: Games Kopen Op Itunes
Video: Apple убила iTunes! Как передавать файлы с компьютера на iPhone и iPad и делать резервные копии? 2024, Mei
Anonim

In Rusland zijn er elke dag meer en meer eigenaren van Apple-producten, en velen van hen worden geconfronteerd met het probleem van het kopen van verschillende applicaties via de iTunes Store. Dit geldt ook voor spelprogramma's, die ook via de online winkel worden verkocht.

Games kopen op itunes
Games kopen op itunes

instructies:

Stap 1

Alle beschikbare apps en games zijn te vinden in de AppStore. Om toegang te krijgen tot deze winkel, moet je het iTunes-clientprogramma downloaden en installeren, dat te vinden is op de officiële Apple-website. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en gestart, ziet u catalogi van games, muziek, films, boeken, verschillende shows, evenals applicaties en games.

Stap 2

Het bovenste horizontale menu van iTunes bevat het AppStore-item dat je nodig hebt om games te kopen. Hier kopen (of gratis downloaden) gebruikers verschillende applicaties en computerspellen. Om een bepaald spel te downloaden en te betalen, moet je een account hebben geregistreerd in iTunes met gratis geld. Tijdens de registratie en bijschrijving van fondsen kunnen zich echter bepaalde problemen voordoen.

Stap 3

Om veiligheidsredenen blokkeert Apple vaak de toegang tot bepaalde accounts waarvan het e-mailadres of de verstrekte informatie (naam, adres, geboortedatum) verdacht is, dus wees voorzichtig bij het invullen van de registratievelden. Daarnaast is het beter om een e-mailadres op een buitenlandse server te gebruiken in plaats van een Russische.

Stap 4

Tot voor kort hadden gebruikers slechts twee opties om geld over te schrijven naar hun iTunes-account, dit zijn plastic kaarten Visa of MasterCard en het Paypal-betalingssysteem. Wie om verschillende redenen geen gebruik kon of wilde maken van deze mogelijkheden, moest reeds geregistreerde rekeningen kopen met een bepaald bedrag op het saldo op internet. Veel mensen gebruiken deze methode zelfs nu, maar er is altijd een risico om oplichters tegen te komen.

Stap 5

Momenteel hebben Russische gebruikers nog een mogelijkheid om aankopen in de AppStore te betalen. Yandex. Money-betalingsservice nodigt iedereen uit om pincodes voor iTunes in hun winkel te kopen. De kosten van codes variëren van 500 tot 15.000 roebel. Na de aankoop komt er een sms met een code naar je telefoon, die kan worden geactiveerd in het iTunes-programma, nadat je geld op de rekening hebt ontvangen zonder problemen met het koppelen ervan aan een bankkaart.

Stap 6

Door op de een of andere manier geld op uw iTunes-account te storten, kunt u de applicaties en games kopen die u leuk vindt, waarbij u zich zowel richt op uw eigen voorkeuren als op de populariteitsclassificaties van downloads. Houd er rekening mee dat tegenwoordig nogal wat bekende computergames speciaal voor Apple-apparaten opnieuw zijn gemaakt, waardoor het mogelijk is om je favoriete game op je iPad of iPhone te spelen.

Aanbevolen: