Hoe Maak Je Links In Flash

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Links In Flash
Hoe Maak Je Links In Flash

Video: Hoe Maak Je Links In Flash

Video: Hoe Maak Je Links In Flash
Video: Links em Botões Flash 2024, April
Anonim

Flash is een mooi, helder en handig formaat voor het verfraaien van internetpagina's. Het kan worden gebruikt om geanimeerde banners, knoppen en nog veel meer te maken - met name reclamebanners die in flash zijn gemaakt, kunnen, wanneer erop wordt geklikt, naar de website van de adverteerder leiden. In dit artikel leert u hoe u het volledige oppervlak van een flashbanner correct koppelt.

Hoe maak je links in Flash
Hoe maak je links in Flash

instructies:

Stap 1

Maak in Adobe Flash een flashbanner en maak er vervolgens een nieuwe laag in. Plaats een nieuwe laag helemaal bovenaan en plaats er een rechthoekig object in, waarvan de afmetingen overeenkomen met de afmetingen van de banner.

Stap 2

Maak de rechthoek transparant en converteer deze naar een knop (Button-object). Klik op de gemaakte knop en plak de ActionScript 2.0-code erin in het gedeelte Acties in het lege veld.

Stap 3

Deze code zorgt voor een overgang naar de gewenste link als je klikt op de banner waarop je het transparante knopobject hebt geplaatst, en dat ziet er als volgt uit:

op vrijlating) {

getURL ("https://www.site.com", _blank);

}

Stap 4

In plaats daarvan https://www.site.com specificeert het adres waarnaar de reclamebanner moet leiden. Aan het begin van elke URL moet een http-parameter staan, anders zal de banner niet correct werken en niet naar de website van de adverteerder leiden. Geef een link naar de gewenste site of naar de afzonderlijke pagina

Stap 5

Met de parameter _blank kunt u de pagina waarnaar de banner leidt in een nieuw venster openen. Door _blank te verwijderen, kunt u de klikbare banner openen in hetzelfde venster als waarin u zich bevindt.

Stap 6

Om ActionScript 2.0 correct te laten werken, moet u een geschikt document maken. Deze code werkt niet in een ActionScript 3.0-document.

Stap 7

U kunt dus advertenties maken in de vorm van klikbare banners, waarmee u bezoekers naar bepaalde sites kunt trekken en geld kunt verdienen met verkeer naar uw pagina's en van verkeer naar pagina's van adverteerders.

Aanbevolen: