Een Gif-bestand Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Gif-bestand Invoegen
Een Gif-bestand Invoegen

Video: Een Gif-bestand Invoegen

Video: Een Gif-bestand Invoegen
Video: Hoe maak je een GIF bestand. 2024, Mei
Anonim

Vaak verbieden veel bronnen het invoegen van geanimeerde afbeeldingen. Dit wordt gedaan om redenen van verkeerseconomie of om andere redenen. Deze beperking kan echter worden omzeild door de site te "misleiden" door de afbeeldingsresolutie te wijzigen.

Een-bestand invoegen
Een-bestand invoegen

instructies:

Stap 1

Als u een afbeelding in gif-indeling wilt invoegen als avatar op een bron die het downloaden van dergelijke afbeeldingen niet ondersteunt, gebruikt u de bestandsextensie wijzigen. Open hiervoor een willekeurige map op uw computer, open het vervolgkeuzemenu "Extra" en selecteer "Mapopties".

Stap 2

Ga in het nieuwe venster dat op het scherm verschijnt naar het midden van de tabbladen, dat "Bekijken" wordt genoemd. Blader door de lijst tot het einde, zoek in een van de laatste posities het item "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen". Haal het vinkje weg, pas de wijzigingen toe en klik op de knop "OK".

Stap 3

Zoek de gewenste animatie op uw computer. Selecteer het item "Bestand hernoemen" met behulp van het menu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop klikt. Wijzig de bestandsextensie door gif na de punt te verwijderen en daar jpeg of.

Stap 4

Sla uw wijzigingen op, zelfs als het systeem u waarschuwt. Dit wordt gedaan om de animatie in het bestandsselectievenster te kunnen zien voor verdere upload naar de server.

Stap 5

Voeg in de browser met behulp van de knop "Bladeren" een animatieafbeelding toe. Houd er rekening mee dat veel sociale netwerken hier rekening mee hebben gehouden, dus uw animatie verandert in een gewoon JPEG-bestand. Voor hen is de functie van het invoegen van afbeeldingen als avatar in geen geval mogelijk.

Stap 6

Als er een functie is voor het weergeven van een avatar van een externe bron, upload dan uw animatieafbeelding naar een van de sites, kopieer de link ernaar (en niet de pagina waarop deze zich bevindt) met behulp van het rechtsklikmenu.

Stap 7

Meestal hebben browsers een speciale functie, maar bijvoorbeeld in Internet Explorer moet u eerst op "Eigenschappen" klikken en vervolgens in het venster dat verschijnt de link van de bijbehorende regel kopiëren. Ga vervolgens naar de gewenste bron in de profielinstellingen en geef het pad naar het bestand op. Sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: