Hoe Maak Je Een Geanimeerde Desktop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Geanimeerde Desktop
Hoe Maak Je Een Geanimeerde Desktop

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Desktop

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Desktop
Video: animated wallpaper tutorial free - how to get animated wallpaper on pc for free! windows 10 [2021] 2024, April
Anonim

Soms wordt een gewone bureaubladachtergrond saai en wil je zoiets. De diavoorstelling van foto's, die al bekend is geworden, valt niet onder de definitie van "zulke". Het blijft om geanimeerde achtergronden te proberen.

Hoe maak je een geanimeerde desktop
Hoe maak je een geanimeerde desktop

Het is nodig

Geanimeerd Wallpaper Maker-programma

instructies:

Stap 1

Er zijn veel sites op internet die aanbieden om geanimeerde achtergronden als een programma (exe-bestand) te downloaden. We zullen geen links naar deze sites schrijven, omdat het zinloos is, omdat elke zoekmachine dergelijke links zal geven. Laten we een programma beschrijven waarmee je zelf geanimeerde wallpapers kunt maken, zonder speciale kennis en vaardigheden.

Dus download en installeer:

Stap 2

Klik op "Een nieuw project maken" (ofwel in het welkomstvenster - de eerste regel, of op een leeg wit vel in de bovenste rij met pictogrammen).

Stap 3

Voeg een afbeelding toe door op "Achtergrond wijzigen" boven de afbeelding te klikken.

Stap 4

Nu is het aan je verbeelding, je kunt een effect kiezen (1 per afbeelding per stap), animatie (2). De animatie wordt bestuurd vanuit het venster aan de rechterkant (3). Je kunt ook nog een dia (4) en zelfs muziek (5) toevoegen. Bediening van de dia's in het venster aan de linkerkant (6), de tijd van de diavoorstelling - naast de muziek (7) U kunt de achtergrond proberen door op de knop "Voorbeeld van achtergrond" te klikken, die zich hieronder bevindt. De snelheid van het effect wordt geregeld door de schaal direct onder de afbeelding (8).

Stap 5

Wanneer uw creatie is voltooid, kunt u doorgaan naar de laatste fase - opslaan en installeren.

Om op te slaan, klik op de diskette afbeelding hierboven. Om te installeren, klik op de knop onder "Set Wallpaper". Er zijn twee opties om op te slaan - we selecteren de tweede, omdat het een.exe-bestand maakt waarmee u uw achtergrond kunt starten (in het geval van de tweede, om het opnieuw te starten, zou u het hele programma opnieuw moeten starten en selecteren de eerste optie).

Aanbevolen: