Hoe U Het Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken
Hoe U Het Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken

Video: Hoe U Het Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken

Video: Hoe U Het Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken
Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2024, Mei
Anonim

Wanneer een specifiek audio-afspeelapparaat op de computer is aangesloten, staat het volume niet altijd op de maximale waarde. Om het geluid op je computer te versterken, moet je dieper graven in de bijbehorende instellingen.

Hoe u het geluid op uw computer kunt versterken
Hoe u het geluid op uw computer kunt versterken

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het aangesloten audioapparaat is ingesteld op het maximale volume voordat u verder gaat met het aanpassen van het geluid op uw computer. Om dit te doen, voegt u gewoon de bijbehorende waarde toe. Houd er ook rekening mee dat de modus "MUTE" is uitgeschakeld. Als dit allemaal waar is, maar het volume duidelijk niet genoeg is, volg dan deze stappen.

Stap 2

Zoek het luidsprekerpictogram dat verantwoordelijk is voor het volume in het systeemvak en klik er eenmaal met de linkermuisknop op. Er wordt een venster met een schuifregelaar geopend. Misschien wordt het in de middelste positie geïnstalleerd. Stel in dit geval de schuifregelaar in op de maximale waarde. Het volume zal toenemen. Als bij het openen van dit venster de maximale parameter is ingesteld, kunt u als volgt te werk gaan.

Stap 3

Klik met de linkermuisknop op het al bekende icoon, dit keer twee keer. Er verschijnt een venster waarin standaard 4-6 schuifregelaars worden weergegeven. In dit venster moet u naar het gedeelte "Eigenschappen" gaan via de link "Parameters". In de eigenschappen ziet u veel velden waarin u de vakjes moet aanvinken. Nadat alle selectievakjes zijn geactiveerd, worden in het eerder geopende venster extra schuifregelaars weergegeven die op de maximale positie moeten worden ingesteld. De sectoren waarin het selectievakje is aangevinkt in het veld "Uit" moeten worden ingeschakeld door het bijbehorende vinkje uit te schakelen. Daarna zal het volume op de pc aanzienlijk toenemen. Als dit niet gebeurt, gebruikt het aangesloten audioapparaat al zijn bronnen.

Aanbevolen: