Een Computer Kopen Voor Games For

Inhoudsopgave:

Een Computer Kopen Voor Games For
Een Computer Kopen Voor Games For

Video: Een Computer Kopen Voor Games For

Video: Een Computer Kopen Voor Games For
Video: GAME PC Kopen? Dit zijn de fouten die je snel maakt! | TechTime 2024, Mei
Anonim

Bij het kiezen van een personal computer moet u op veel parameters letten. In eerste instantie moet u voor uzelf nauwkeurig het doel van de aanschaf van een pc formuleren. Dit zal u helpen bij het selecteren van de gewenste kenmerken van het apparaat.

Een computer kopen voor games for
Een computer kopen voor games for

instructies:

Stap 1

Als je besluit een computer te kopen voor games, houd er dan rekening mee: de pc moet krachtig genoeg zijn. Moderne games vereisen een redelijk hoge prestatie van bijna alle apparaten. Begin met het kiezen van uw grafische kaart. In feite is dit in dit geval de belangrijkste apparatuur.

Stap 2

Ga niet achter de hoeveelheid videoadaptergeheugen aan. 1 GB is genoeg voor je. Ten eerste hoeft het geen geïntegreerde grafische kaart te zijn. Het is beter om een beetje extra te betalen en een volpension te kopen. Let vooral op de busbandbreedte van de videokaart. Om vertragingen in de gameplay te voorkomen, is het beter om een videokaart te kiezen met een bandbreedte van 512 MB of meer.

Stap 3

Selecteer de centrale verwerkingseenheid. Ga in geen geval achter het aantal cores aan. Een dual-core CPU is meer dan genoeg om één game en eventueel een muziekspeler te draaien. De frequentie van elke kern mag niet lager zijn dan 2 GHz. Idealiter: 2,5-3 GHz per kern.

Stap 4

Let op de RAM-modules. Uiteraard mag hun totale volume niet minder zijn dan 3 GB. Voor een krachtige gaming-pc is 4 GB voldoende. Gezien het feit dat fabrikanten identieke kaarten installeren die in tweekanaalsmodus kunnen werken, zal het verschil tussen 3 en 4 GB geheugen enorm zijn.

Stap 5

Controleer de frequentie van de geheugenmodules. Deze indicator kenmerkt de snelheid van informatie-uitwisseling tussen de RAM-kaarten en de centrale processor.

Stap 6

Vergeet niet de juiste monitor te kiezen. Focus niet op de maximale schermresolutie, maar op de kleurdiepte en schermverversingssnelheid. Niet alle games hebben zin om op FullHD-resolutie te draaien. Het is veel prettiger om te genieten van prachtige graphics zonder het risico te lopen uw gezichtsvermogen te bederven.

Aanbevolen: