Hoe U Uw Foto's Kunt Remodelleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto's Kunt Remodelleren
Hoe U Uw Foto's Kunt Remodelleren

Video: Hoe U Uw Foto's Kunt Remodelleren

Video: Hoe U Uw Foto's Kunt Remodelleren
Video: Verwijderde foto's terugvinden | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

In de loop van de tijd verzamelt bijna iedereen een groot aantal foto's die opnieuw kunnen worden gemaakt met een grafische editor. Om dit te doen, hoeft u alleen het programma van internet te downloaden.

Hoe u uw foto's kunt remodelleren
Hoe u uw foto's kunt remodelleren

Noodzakelijk

Gimp-software

instructies:

Stap 1

Het verdient de voorkeur grafische editors te gebruiken die gratis worden verspreid. Deze programma's bevatten Gimp. Om deze applicatie te downloaden, volgt u de link die wordt aangegeven in de sectie "Extra bronnen". Ga naar het blok "Stabiele versie" en selecteer uw besturingssysteem.

Stap 2

Nadat u op de link hebt geklikt, verschijnt er een scherm waarin u wordt gevraagd het bestand op te slaan. Selecteer een map en klik op de knop "Opslaan". De installatie van het programma is inherent standaard, volg de instructies van de installatiewizard om deze applicatie correct te installeren. Gebruik de snelkoppelingen in het menu Start, de balk Snel starten of op het bureaublad om het programma te starten.

Stap 3

Sleep de gewenste foto naar het editorvenster om deze te openen. U kunt ook de sneltoets Ctrl + O gebruiken, een afbeelding aanwijzen en op de knop Openen klikken. Om het contrast en de helderheid van de geladen afbeelding aan te passen, opent u het menu "Kleuren" en selecteert u het item "Helderheid - Contrast" in de lijst.

Stap 4

Er verschijnt een klein venster voor je, waarin zich twee schuifregelaars bevinden. Verplaats ze onafhankelijk van elkaar naar de linker- en rechterkant om de gewenste tint van de foto te krijgen. Als u van plan bent meerdere foto's op deze manier te wijzigen, behoudt u de huidige instellingen. Om dit te doen, drukt u gewoon op de knop met het plus-pictogram. Klik op OK om het huidige venster te sluiten.

Stap 5

Als u ook de algehele kleur van de foto wilt egaliseren, gebruikt u het gereedschap Aanpassing kleurcurven. De instelling voor deze parameter is te vinden in hetzelfde menu Kleur. Let in het nieuwe venster op de grafiek, hier kun je elke kleur aanpassen. Klik hiervoor met de linkermuisknop op een willekeurig deel van de rechte lijn. Nadat je een klein punt (markering) op een rechte lijn hebt gezien, verplaats je het naar een willekeurige plaats en concentreer je je op het veranderen van het kleurenschema van je foto. Klik op OK om dit venster te sluiten.

Aanbevolen: