Hoe Maak Je Een Avatar In Second Life

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Avatar In Second Life
Hoe Maak Je Een Avatar In Second Life

Video: Hoe Maak Je Een Avatar In Second Life

Video: Hoe Maak Je Een Avatar In Second Life
Video: How To Create A Second Life Avatar! 2024, Mei
Anonim

Een avatar of avatar, een "gebruikersfoto" is een visuele weergave van een internetgebruiker op het World Wide Web, zijn grafische weerspiegeling. In de regel geeft een avatar de stemming van de gebruiker weer, zijn/haar wereldbeeld, d.w.z. is een weerspiegeling van zijn houding ten opzichte van de werkelijkheid, of, integendeel, dient als een masker en wordt onderdeel van het spel van de gebruiker, onderdeel van zijn rol.

Hoe maak je een avatar in Second Life
Hoe maak je een avatar in Second Life

instructies:

Stap 1

Productie van avatars - foto's voor de gebruiker, vandaag is het een echte business van de IT-sfeer. Het wereldwijde netwerk bevat miljoenen afbeeldingen - groot en klein, maar soms zijn deze miljoenen niet geschikt voor de doelen en doelstellingen van een bepaalde gebruiker, dus sommige mensen geven er de voorkeur aan om zelf avatars te maken. Hulp bij de vraag hoe je een avatar kunt maken kan een programma zijn met de voor zichzelf sprekende naam Second Life - "second life".

Stap 2

Een avatar in webfora, chats, portals, sociale netwerken en blogs wordt meestal gepresenteerd in de vorm van een tweedimensionale afbeelding. 3D-modellen worden gebruikt in online games. Het belangrijkste doel van een avatar is een grafische, openbare weergave van de gebruiker.

Stap 3

Download de Second Life-client, voer deze uit door akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden (het programma is niet bedoeld voor commercieel gebruik). Maak een account aan op de homepage van deze site. Registreer alsjeblieft.

Stap 4

Kies uit de aangeboden sjablonen een avatar, klik vervolgens op "geef andere gevraagde informatie op", klik op de knop "Download". Het Second Life-pictogram verschijnt op het bureaublad van uw computer.

Stap 5

Bekijk de video-tutorial "Hoe verander je je uiterlijk" op de website. Ga vervolgens via het pictogram op het bureaublad van uw pc naar Second Life en selecteer "Verbinden". Je zult zien dat je avatar met anderen in een virtuele omgeving loopt.

Hoe u uw uiterlijk in Second Life kunt veranderen
Hoe u uw uiterlijk in Second Life kunt veranderen

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op de avatar. Er verschijnt een cirkel met keuzes. Klik op "Uiterlijk". Je avatar verschijnt in close-up (selectieraster). Onderzoek het rooster. U kunt veel gebieden wijzigen. Deze gebieden omvatten het gezicht, lichaam en kleding.

Stap 7

Selecteer "Gezicht", kijk naar de opties "Ogen", "Neus", "Browsen". Bedenk wat je aan uiterlijk wilt veranderen. Als de oogkleur, klikt u op de knop "Ogen" en gebruikt u het kleurenpalet, waarbij u de ooggrootte en het type opmaakt. Selecteer de positie van de schaal met de muis met behulp van de indicator. Gebruik de muis om de indicator langs de percentageschaal te verplaatsen. Nul zijn zeer kleine ogen en 100 zijn groot. Terwijl u de muis beweegt, moeten de wijzigingen aan de rechterkant van de afbeelding worden weergegeven. Sla de instellingen op totdat u het gewenste resultaat krijgt.

Stap 8

Doe hetzelfde met andere kenmerken van het gezicht, met het programma kunt u bijvoorbeeld de grootte van de neus, de afstand van de ogen, wenkbrauwen, de volheid van de lippen en de aanwezigheid van … tanden instellen. Experimenteer met je eigen uiterlijk of het uiterlijk van het gekozen personage.

Een avatar maken in Second Life
Een avatar maken in Second Life

Stap 9

Na het bewerken van het uiterlijk hoeft u alleen uw avatar in de geselecteerde sjabloon van de virtuele wereld te plaatsen. Voeg onderdelen uit de catalogus toe (in de rechterbovenhoek van de werkruimte van het programma) en begin je leven op het net!

Aanbevolen: