Het Volume Herstellen

Inhoudsopgave:

Het Volume Herstellen
Het Volume Herstellen

Video: Het Volume Herstellen

Video: Het Volume Herstellen
Video: Perfekte Jus selber machen. Omas Grund Rezept für leckere Bratensauce 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat veel gebruikers vaak op een computer werken en de basisprincipes van de bediening kennen, kunnen er verschillende problemen optreden die ze niet alleen kunnen oplossen. In de regel is een van deze veelvoorkomende problemen het verlies van volume op de pc.

Het volume herstellen
Het volume herstellen

Noodzakelijk

  • - kolommen;
  • - computer;
  • - beheerdersrechten;
  • - het internet;
  • - chauffeurs;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Hoe deze parameter te herstellen? Om dit te doen, moet u de fysieke en systeemparameters van de computer gebruiken. Controleer eerst de aansluiting van alle kabels van de luidsprekers naar de computer. Meestal wordt de bijbehorende apparatuur aangesloten op de achterkant van de systeemeenheid. Het is ook vermeldenswaard dat veel computers extra slots aan de voorkant van de pc hebben. Probeer daar luidsprekerkabels in te pluggen en muziek af te spelen in een draaitafel.

Stap 2

U kunt het volume ook herstellen op het besturingssysteem. Dergelijke situaties komen vaak voor vanwege het ontbreken van speciale stuurprogramma's voor de geluidskaart. Alle stuurprogramma's voor de geluidskaart zijn te vinden op de officiële website realtek.com. Het is ook vermeldenswaard dat alle parameters met betrekking tot luidsprekers moeten worden ingeschakeld in het bedieningspaneel van de computer. Er zijn situaties waarin het volumepictogram gewoon van de taakbalk verdwijnt en gebruikers niet weten hoe ze ermee moeten omgaan.

Stap 3

Om dit probleem op te lossen, moet u naar de snelkoppeling "Deze computer" gaan. Ga dan naar het tabblad "Configuratiescherm". Zoek daar een snelkoppeling met de naam "Geluiden". Open het om uw geluidssysteem in te stellen. In de regel mag er geen vinkje staan in het vakje Dempen. Als het er is, doe het dan af. Klik op het tabblad Hardware. Controleer of alle stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, vooral realtek. Als al het andere faalt, zoekt u op het tabblad "Configuratiescherm" de snelkoppeling "Realtek-configuratie". Controleer vervolgens op welke poorten de luidsprekers zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom er mogelijk geen volume op de computer staat. Het is ook de moeite waard om rekening te houden met de factor dat de volumeregeling eenvoudig op de luidsprekers zelf kan worden geplaatst, dus onderzoek voordat u deze methoden controleert zorgvuldig de audioapparaten die op uw computer zijn aangesloten.

Aanbevolen: