Een Samsung-schijf Flashen

Inhoudsopgave:

Een Samsung-schijf Flashen
Een Samsung-schijf Flashen

Video: Een Samsung-schijf Flashen

Video: Een Samsung-schijf Flashen
Video: samsung GTi 8262 full flash /pattern unlock/ hang logo ok/unbrick 2024, Mei
Anonim

Mogelijk moet u om verschillende redenen een dvd-station flashen: het probleem van de ondersteuning van een modern besturingssysteem oplossen, de prestaties en snelheid van kopiëren en lezen verhogen, nieuwe functionaliteit toevoegen, enz. Voor het flashen heb je de drive zelf en het flashprogramma nodig.

Een Samsung-schijf flashen
Een Samsung-schijf flashen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Zoek op internet en download de firmware voor uw schijfmodel naar de harde schijf van uw computer. Voorbeeldfirmwares en andere nuttige diagnostische programma's zijn te vinden op https://www.samsung.com/ru/support/download/supportDownloadMain.do. U kunt het exacte model zien in Apparaatbeheer, in een programma voor het branden van schijven zoals Nero, of op de schijf zelf. De sfdnwin flasher is geschikt voor het flashen van Samsung drives. In de regel wordt voor elk model een configuratiebestand gemaakt, dat vervolgens voor firmware wordt gebruikt. De situatie is vergelijkbaar met de schijf van Samsung.

Stap 2

Download de firmware voor uw schijf. Veel fabrikanten plaatsen bijgewerkte firmwareversies op hun website. Pak de bestanden uit in een tijdelijke map. Open de schijflade voordat u gaat naaien. Voer de gedownloade flasher uit (mogelijk moet u eerst de flasher-bestanden uitpakken). Selecteer in het dialoogvenster het gewenste model uit de lijst met stations. Klik op de knop met de tekst Download File Open.

Stap 3

Vertel de flasher de locatie van de firmware. Klik op de knop Download starten om de firmwareprocedure te starten. Als het flasher-programma na het starten van de procedure een File Open Fail-fout genereert, betekent dit dat u de verkeerde firmware voor de drive hebt gedownload. Download een andere firmwareversie.

Stap 4

Het is de moeite waard om te overwegen dat als het firmwareprogramma niet correct werkt, de schijf mogelijk volledig uitvalt. Inclusief, als op het moment van de firmware de computer plotseling wordt uitgeschakeld en de procedure wordt onderbroken, zal de schijf hoogstwaarschijnlijk niet meer werken. U voert dergelijke procedures op eigen risico en risico uit. Als niets voor u werkt, is het beter om de schijf naar een gespecialiseerd centrum te brengen, waar specialisten alle parameters voor u configureren. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het nogal moeilijk is om de schijf te flashen, omdat er veel fouten kunnen worden gemaakt.

Aanbevolen: