Pictogrammen Maken Op Het Bureaublad

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Maken Op Het Bureaublad
Pictogrammen Maken Op Het Bureaublad

Video: Pictogrammen Maken Op Het Bureaublad

Video: Pictogrammen Maken Op Het Bureaublad
Video: W10-0006 Bureaublad pictogrammen groter of kleiner maken in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Om het ontwerp van het besturingssysteem te wijzigen, kunt u veel hulpmiddelen gebruiken: ontwerpconfiguratiebestanden handmatig bewerken, gespecialiseerde programma's gebruiken, een besturingssysteem met ingebouwde thema's installeren. De eenvoudigste manier is om programma's te installeren waarmee u het ontwerp van uw systeem onherkenbaar kunt veranderen (het thema kan het uiterlijk van een ander besturingssysteem weerspiegelen). Het is veel interessanter om het ontwerp met uw eigen handen te veranderen, vooral omdat er geen beperkingen voor u zijn bij het kiezen van een geschikt ontwerp.

Pictogrammen maken op het bureaublad
Pictogrammen maken op het bureaublad

Het is nodig

Easy Picture 2 Icon-software

instructies:

Stap 1

Elk ontwerp begint met het ontwerp van het bureaublad. De belangrijkste elementen van het bureaublad zijn achtergrond (een afbeelding van het bureaublad) en pictogrammen (snelkoppelingspictogrammen). U kunt absoluut elke afbeelding op uw bureaublad plaatsen die u van internet kunt downloaden of van uw vrienden naar een medium kunt kopiëren. Om de bureaubladpictogrammen te wijzigen, moet u verschillende bewerkingen uitvoeren. U moet bijvoorbeeld een afbeelding kiezen voor een toekomstig pictogram, de afbeelding bijsnijden en ten slotte een pictogram maken.

Stap 2

Als u Easy Picture 2 Icon naar uw computer downloadt, kan dit u veel kostbare tijd besparen die u aan zinvollere taken kunt besteden. Nadat u dit programma hebt geïnstalleerd en op uw computer hebt uitgevoerd, moet u de afbeelding openen die u hebt gekozen om het pictogram te maken. Om een afbeelding aan dit programma toe te voegen, klikt u op de knop Afbeelding openen.

Stap 3

Voor elk type pictogram is er zijn eigen grootte (16, 32, 48 pixels) en transparantie. Kies het meest geschikte transparantieniveau en pictogramgrootte. U kunt de afbeelding ook verplaatsen om de gewenste afbeelding in het pictogram te laten passen. Klik na het voltooien van deze stappen op de pictogramknop Opslaan. Geef in het dialoogvenster dat wordt geopend de locatie op om uw pictogram op te slaan.

Aanbevolen: