Hoe Maak Je Een Nieuwe Basis 1c

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nieuwe Basis 1c
Hoe Maak Je Een Nieuwe Basis 1c

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwe Basis 1c

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwe Basis 1c
Video: Quickstart UsE 2024, Mei
Anonim

Vaak vragen 1C-gebruikers zich af hoe ze een nieuwe database kunnen maken? De methode voor het maken van een database is afhankelijk van het doel dat in dit geval wordt nagestreefd, het is bijvoorbeeld noodzakelijk om een kopie van de bestaande database te maken, maar zonder documenten, of zelfs de nieuwste database is nodig voor een nieuwe boekhouding. Overweeg het geval waarin het nodig is om een volledig lege basis te creëren met behoud van de structuur van de bestaande basis naar het voorbeeld van 1C 7.7.

Hoe maak je een nieuwe basis 1c
Hoe maak je een nieuwe basis 1c

instructies:

Stap 1

Navigeer naar de map van de bestaande database. Kopieer het 1CV7. MD-bestand daaruit naar de map waar de nieuwe database wordt gemaakt. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het kopiëren van het 1CV7. DD-bestand optioneel, het wordt automatisch gemaakt.

Stap 2

Start 1C en voeg een nieuwe database toe.

Stap 3

Open de aangemaakte basis in de configurator. Het is nodig om een structuur en basisbestanden te maken. Breng willekeurige wijzigingen aan in de metadata, wijzig bijvoorbeeld de identifier en klik op "OK" en "Opslaan", terwijl u de vragen over de database-reorganisatie met "Ja" beantwoordt.

Stap 4

Nadat de gegevensreorganisatie is voltooid, kopieert u alle mappen van de oude database naar de nieuwe. Vervolgens hoeft u alleen een nieuwe database te starten en te wachten op de reorganisatie ervan, waarna deze klaar is om te werken.

Aanbevolen: