Een Nieuwe Basis Creëren In 1c-enterprisepris

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Basis Creëren In 1c-enterprisepris
Een Nieuwe Basis Creëren In 1c-enterprisepris

Video: Een Nieuwe Basis Creëren In 1c-enterprisepris

Video: Een Nieuwe Basis Creëren In 1c-enterprisepris
Video: 1C:Enterprise. Create business applications in minutes. part 1. Desktop app 2024, Mei
Anonim

Het programma "1C-Enterprise" ondersteunt, net als andere versies van "1C-Accounting", het werken met verschillende databases. Dit kan nodig zijn als u de documentatie van meer dan één organisatie verwerkt, wat vrij gebruikelijk is bij ervaren accountants. Je hebt de mogelijkheid om in hetzelfde programma te werken, maar met verschillende documentbases tegelijkertijd.

Een nieuwe basis creëren in 1c-enterprisepris
Een nieuwe basis creëren in 1c-enterprisepris

instructies:

Stap 1

Start de snelkoppeling Deze computer op het bureaublad en zoek de map met de documenten van de organisatie die al met het programma zijn verbonden. Als je niet zeker weet waar deze map zich bevindt, kijk dan via het 1C-programmamenu naar het pad ernaartoe. Start het hoofdmenu van het programma via de snelkoppeling op het bureaublad en, nadat u een organisatie in de lijst hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Wijzigen". De onderste regel toont het volledige pad naar de database.

Stap 2

Maak een kopie van de bestaande database naar een nieuwe map. Kopieer alle bestanden en geef de nieuwe map een naam die overeenkomt met de naam van de organisatie, om deze later niet per ongeluk te verwijderen. Het is de moeite waard om de databases op een speciale plaats te bewaren. Start het 1C-programmamenu om de gemaakte database toe te voegen. Klik op de knop "Toevoegen" aan de rechterkant van de lijst. Geef in het geopende venster de naam van de aangesloten organisatie op en noteer het pad naar de map.

Stap 3

Laad het programma met een nieuwe database. Het ziet eruit als de documentatie van de organisatie waarvan u het hebt gekopieerd. Wijzig uw organisatiegegevens in het menu Extra en verwijder overbodige documenten. Deze methode voor het maken van een database vereist geen speciale kennis van 1C en kan door iedereen worden toegepast, zelfs een accountant die onervaren is in 1C-programmering. Bovendien zal de nieuwe database de mappen erven van de oude organisatie - dat wil zeggen dat informatie over de tegenpartijen van uw stad al is ingevoerd, wat erg handig is.

Stap 4

Het is ook vermeldenswaard dat alle databases op een veilige plaats moeten worden opgeslagen en dat er extra kopieën moeten worden gemaakt, omdat bij besmetting met virussoftware alle bestanden geïnfecteerd raken en u ze moet verwijderen. Er kunnen problemen zijn met het besturingssysteem, waardoor alle informatie moet worden geformatteerd.

Aanbevolen: