Een Nieuwe Basis Toevoegen 1c

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Basis Toevoegen 1c
Een Nieuwe Basis Toevoegen 1c

Video: Een Nieuwe Basis Toevoegen 1c

Video: Een Nieuwe Basis Toevoegen 1c
Video: 1c del 1 u1 5 2024, Mei
Anonim

Een moderne accountant werkt vaak niet met één, maar met meerdere ondernemingen. Het programma "1C Enterprise" biedt de mogelijkheid om alle economische activiteiten in één programma bij te houden, maar voor elke onderneming moet u een nieuwe database toevoegen.

Een nieuwe basis toevoegen 1c
Een nieuwe basis toevoegen 1c

instructies:

Stap 1

Open "Deze Computer" en zoek de map op waar de documentenbank van de organisatie waarmee u al werkt zich bevindt. U kunt de locatie van deze map zien wanneer u het 1C-programma start. Kijk in het selectievenster naar het pad naar de reeds aangesloten database en ga vervolgens via de "Verkenner" naar deze map. U kunt de bestandszoekfunctie van het besturingssysteem gebruiken om bestanden te vinden, maar zoals de praktijk laat zien, is het vaak moeilijk om de informatie van belang te vinden tussen de verschillende bestanden op de harde schijf.

Stap 2

Maak een kopie van de bestaande database naar een nieuwe map. Geef de map voor de nieuwe database een naam, zodat duidelijk is op welke onderneming deze betrekking heeft. Dit is nodig om te voorkomen dat u deze map per ongeluk verwijdert. U kunt ook een extra kopie van de database opslaan op een externe informatiedrager.

Stap 3

Start het databaseselectievenster in 1C en klik op de knop Toevoegen. Geef het pad naar de nieuwe map op door op de knop in de vorm van drie stippen te klikken. Geef een toepasselijke naam voor de nieuwe basis. Klik op "OK" en wacht tot het programma is geladen.

Stap 4

Configureer de nieuwe database voor de nieuwe organisatie. Voer informatie over de organisatie in het gedeelte "Service" in, juiste tijdschriften en naslagwerken. Voeg nieuwe medewerkers toe aan de juiste directory. U kunt alle informatie in deze software invoeren. Ook in de toekomst zal het mogelijk zijn om verschillende wijzigingen aan te brengen, of gewoon onnodige categorieën te verwijderen.

Aanbevolen: