Hoe Foto's Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Te Verbinden
Hoe Foto's Te Verbinden

Video: Hoe Foto's Te Verbinden

Video: Hoe Foto's Te Verbinden
Video: Tutorial | EOS via wifi verbinden met smartphone 2024, Mei
Anonim

Diverse foto's en afbeeldingen bieden bijna onbeperkte ruimte voor creativiteit. U kunt bijvoorbeeld twee of meer foto's aan elkaar koppelen om een mooie collage te maken.

Hoe foto's te verbinden
Hoe foto's te verbinden

instructies:

Stap 1

Gebruik de standaard Windows-toepassing voor beeldbewerking - MS Paint. Klik met de rechtermuisknop op het bestand van een van de afbeeldingen en klik op "Wijzigen" in het menu dat verschijnt. De afbeelding wordt gestart in MS Paint. Herhaal dezelfde stappen voor de tweede en volgende afbeeldingen. U hebt dus verschillende toepassingsvensters geopend, die elk één afbeelding bevatten.

Stap 2

Ga naar het hoofdmenu van het programma in het tweede venster (raak het eerste venster met de afbeelding nog niet aan). Selecteer het tabblad "Afbeelding" en klik daarin op "Kenmerken". Onthoud of noteer de breedte en hoogte van de afbeelding (meestal in punten). Ga naar het venster met de eerste afbeelding (of met degene die de basis van de collage zal vormen). Selecteer "Attributen" op het tabblad "Afbeelding". Vergroot de breedte en hoogte van de afbeelding zodat de tweede afbeelding er naar wens naast kan passen. Klik OK. Daarna verschijnen er vrije witte velden aan de rechter- en onderkant van de afbeelding. U kunt het veld met de afbeelding ook vergroten door met de muis op de punten aan de zijkanten en hoeken te klikken en deze in de gewenste richting te verplaatsen.

Stap 3

Klik op het venster met de volgende afbeelding. Druk op de toetsencombinatie "Ctrl + A" en vervolgens op "Ctrl + C" om de afbeelding volledig te selecteren en te kopiëren. Daarnaast zijn de selectie- en kopieerfuncties beschikbaar in het menu Bewerken. U kunt ook het gereedschap "Selectie" selecteren en vervolgens een apart deel van de afbeelding markeren en kopiëren. Ga naar het venster met de hoofdafbeelding. Druk op "Ctrl + V", waardoor de gekopieerde afbeelding naar dit venster wordt verplaatst. Klik erop met de linkermuisknop en sleep hem, zonder hem los te laten, naar een lege plek zodat de afbeeldingen aansluiten zoals je bedoeld had. Plaats indien nodig in collage en andere tekeningen. Sla je werk op door naar het menu "Bestand" te gaan en "Opslaan als…" te kiezen.

Aanbevolen: