Hoe Een Verborgen Asus-partitie Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verborgen Asus-partitie Te Herstellen
Hoe Een Verborgen Asus-partitie Te Herstellen

Video: Hoe Een Verborgen Asus-partitie Te Herstellen

Video: Hoe Een Verborgen Asus-partitie Te Herstellen
Video: How to ║ Restore Reset a ASUS Transformer Book Flip to Factory Settings ║ Windows 10 2024, April
Anonim

Om partities op de harde schijf te herstellen, wordt aanbevolen om speciale programma's te gebruiken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u gebruik maken van de standaard tools van het Windows besturingssysteem.

Hoe een verborgen Asus-partitie te herstellen
Hoe een verborgen Asus-partitie te herstellen

Noodzakelijk

Partitiemanager

instructies:

Stap 1

Open het startmenu en ga naar het configuratiescherm van de computer. Selecteer nu het item "Beheer" in het menu "Systeem en beveiliging". Zoek de snelkoppeling naar het menu "Computerbeheer" en start het.

Stap 2

Zoek het menu "Opslag" in de linkerkolom en vouw het uit. Open Schijfbeheer. Bekijk de grafische weergave van de bestaande harde schijfpartities. Markeer de sectie waarvan u de instellingen wilt wijzigen. Open nu het tabblad Actie en vouw het submenu Alle taken uit. Klik op het item "Sectie actief maken". Start uw computer opnieuw op om de nieuwe partitie-instellingen toe te passen.

Stap 3

Als u geen toegang hebt tot het beheermenu van de harde schijf, download en installeer dan het programma Partition Manager. Start uw computer opnieuw op zodat het hulpprogramma alle benodigde informatie over de status van de harde schijven heeft. Start Partitiebeheer.

Stap 4

Selecteer Geavanceerde modus. Zoek nu de grafische weergave van de verborgen sectie. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Sectie weergeven". Als u deze sector van de harde schijf vóór gebruik moet wissen, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer "Partitie formatteren". Selecteer in het nieuwe menu het formaat van het toekomstige bestandssysteem en geef de grootte van het cluster op.

Stap 5

Open nu het menu "Wijzigingen". Klik op de knop Wijzigingen toepassen. Wacht tot het programma alle lopende processen beëindigt. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen op de instellingen van de harde schijf. Als alternatief voor Partitiebeheer kunt u het hulpprogramma Acronis Disk Director Suite gebruiken. Wees voorzichtig bij het wijzigen van de parameters van de partities. Formatteer de systeemschijf nooit en wijzig de kenmerken ervan nooit, tenzij dit absoluut noodzakelijk is.

Aanbevolen: