Hoe Een Verborgen Laptoppartitie Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verborgen Laptoppartitie Te Herstellen
Hoe Een Verborgen Laptoppartitie Te Herstellen

Video: Hoe Een Verborgen Laptoppartitie Te Herstellen

Video: Hoe Een Verborgen Laptoppartitie Te Herstellen
Video: Hoe partitie te maken op Windows 10 | Partitie harde schijven 2024, April
Anonim

Bijna elke laptop heeft een verborgen partitie. Het kan desgewenst worden verwijderd, waardoor u schijfruimte kunt vrijmaken. Je kunt ook een verborgen partitie herstellen als je er plotseling problemen mee hebt. Computergebruikers hebben echter vaak moeite met deze bewerking.

Hoe een verborgen laptoppartitie te herstellen
Hoe een verborgen laptoppartitie te herstellen

Noodzakelijk

Acronis Disc Director Suite

instructies:

Stap 1

Eerst moet u vrije ruimte maken op de schijf waar de verborgen partitie zich zal bevinden. Installeer hiervoor Acronis Disc Director Suite op uw laptop. Selecteer het gedeelte "Handmatige modus". Klik op "OK" om verder te werken. Een verborgen partitie wordt aan het begin of het einde van de schijf opgeslagen. Kies bij het herstellen de structuur die eerder was.

Stap 2

Selecteer in Acronis Disc Director Suite de C-schijf en klik op de knop Formaat wijzigen. Zoek het veld 'Niet-toegewezen ruimte vooraan'. Stel de maat in. In de sectie met de titel "Niet-toegewezen ruimte na" zijn de parameters gelijk aan nul. Als de verborgen partitie zich aan het einde van de schijf bevindt, moeten deze waarden gelijk zijn aan één. Om de instellingen toe te passen, klikt u op de checkbox-knop. Klik vervolgens op de knop Aan de slag. Start je computer opnieuw op. De plek voor het verborgen gedeelte is klaar.

Stap 3

De volgende stap is om de partitie zelf te herstellen. Installeer hiervoor Acronis True Image. Open het en klik op "Herstellen" in het menu. Klik op de knop "Zoeken naar back-up". Specificeer de locatie van de verborgen partitie-image en klik op "OK". Selecteer vervolgens de optie "Herstellen". Klik op het item "Schijven of partities herstellen" en klik op de knop "Volgende". Selecteer in het geopende venster MBR en FAT32. Klik nogmaals op Volgende. Klik in het volgende tabblad op de knop "Schijfinstellingen". Selecteer ook vrije ruimte voor lokaal station C en klik op het tabblad "Toepassen".

Stap 4

Klik vervolgens op de knop Standaardinstellingen wijzigen. Specificeer het sectietype "Hoofd". Klik op de knop Accepteren. Klik op de onderste link "Standaardinstellingen wijzigen" en klik op "Volgende". Geef nogmaals de schijf op waarop de MBR wordt hersteld. Klik vervolgens op "Doorgaan" en wacht. De verborgen partitie is nu hersteld.

Aanbevolen: