Het Formaat Van Een Clip Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Een Clip Wijzigen
Het Formaat Van Een Clip Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Clip Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Clip Wijzigen
Video: How to Create Vertical Videos with iMovie, Keynote, QuickTime for Mac 2024, Mei
Anonim

Heel vaak moeten gebruikers van pc's die videofilms maken het formaat van de gemaakte clips en fragmenten wijzigen. Hier kunt u zowel speciale hulpprogramma's als eenvoudigere softwareproducten gebruiken.

Het formaat van een clip wijzigen
Het formaat van een clip wijzigen

Noodzakelijk

Formaat Fabriekssoftware

instructies:

Stap 1

"Format Factory" of Format Factory is een redelijk bekend programma en staat bekend om zijn eenvoudige interface en handige functionaliteit. U kunt het installatiebestand downloaden op de officiële website via de onderstaande link. Klik op de gedownloade pagina op een van de downloadknoppen. Geef in het geopende venster de optie op om het bestand op te slaan door de map te selecteren die u wilt opslaan.

Stap 2

Vervolgens moet u het programma op uw computer installeren. Om dit te doen, voert u het uitvoerbare bestand uit en volgt u de aanwijzingen van de installatiewizard van de toepassing. U kunt de "Format Factory" vanaf het bureaublad starten door te dubbelklikken op het pictogram met dezelfde naam.

Stap 3

In het hoofdvenster van het programma moet je naar het tabblad "Video" gaan, dat zich aan de linkerkant bevindt. Selecteer de gewenste optie, bijvoorbeeld "Alles naar MP4" of "Alles naar AVI". Onder de opties vindt u ook het item "Alles naar mobiel" - wanneer u deze modus selecteert, krijgen alle videoclips die u hebt gedownload het standaard videoformaat voor mobiele telefoons, namelijk 3GP.

Stap 4

Na het selecteren van het formaat van het resulterende bestand, verschijnt een applet met aanvullende instellingen aan de rechterkant van het programmavenster (voor 3GP-formaat - telefoonmodel, video- en audiocodec, enz.). Om een groot aantal bestanden te converteren, moet u het vakje "Standaard opslaan" aanvinken en op de knop "OK" klikken.

Stap 5

Klik op de knop Bestand om uw videoclips toe te voegen. Om meerdere bestanden te selecteren, moet u speciale toetsen gebruiken, bijvoorbeeld Ctrl of Shift. Klik na het downloaden van de bestanden op de knop "OK".

Stap 6

Het blijft om op de knop "Start" te drukken en te wachten op het eindresultaat, dat kan worden bekeken in de uitgaande map. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Bestemmingsmap openen". Nu kunt u de nieuwe bestanden kopiëren naar uw reader, zoals uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: