Hoe Windows Te Activeren Met Een Sleutel

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Activeren Met Een Sleutel
Hoe Windows Te Activeren Met Een Sleutel

Video: Hoe Windows Te Activeren Met Een Sleutel

Video: Hoe Windows Te Activeren Met Een Sleutel
Video: Hoe te Activeren Microsoft Office 2016 Product Sleutel | Office 2016 Activatie sleutel gratis 2024, April
Anonim

Veel gebruikers van besturingssystemen van de Windows-familie weten al dat de beste manier om te activeren is om een speciale sleutel te gebruiken, waarmee u deze procedure snel kunt voltooien. Deze sleutel is inbegrepen bij de aankoop van een besturingssysteem in doos.

Hoe Windows te activeren met een sleutel
Hoe Windows te activeren met een sleutel

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows 7

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat aan alle software die in de uitverkoop gaat altijd een prijskaartje hangt. Probeer ontwikkelaars niet te misleiden door verschillende "cracks" en "gehackte versies" te maken of te gebruiken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat u met de gelicentieerde versie van het besturingssysteem alle voordelen hebt: gratis technische ondersteuning, constante updates, competente en correct werkende software, evenals een gratis versie van een antivirusproduct.

Stap 3

Om de sleutel te activeren heb je naast het systeem zelf ook een bestand met een sleutel nodig, sleutels worden bijvoorbeeld vaak in tekstbestanden verspreid (bij aankoop via internet). Activering kan zowel telefonisch als via een internetverbinding.

Stap 4

Activering van het besturingssysteem per telefoon. Navigeer naar het bureaublad van uw systeem en klik op de knop "Start". Voer in het zoekvak (leeg vak onderaan het menu) Windows-activering in.

Stap 5

Selecteer onder de voorgestelde opties de meest geschikte op titel, in de regel komt een dergelijk element als eerste in de lijst. Klik met de linkermuisknop op dit element. Klik in het geopende venster op "Toon andere activeringsmethoden" en voer vervolgens uw sleutel in. Voer in het veld "Gebruik het automatische telefoonsysteem" de sleutel opnieuw in en selecteer in het volgende venster uw land.

Stap 6

U moet een van de opgegeven nummers bellen, de sleutel dicteren, als reactie ontvangt u een bevestigingscode, die moet worden ingevoerd in het daarvoor bestemde veld van het productregistratieformulier. Nadat u uw exemplaar van het Windows 7-besturingssysteem met succes hebt bevestigd, kunt u het veilig gebruiken. In de applet Systeemeigenschappen kunt u zien dat uw exemplaar is geregistreerd.

Stap 7

Internet-activering. Om dit type activering uit te voeren, moet u de optie "Windows activeren via internet" selecteren of naar het gedeelte "Andere activeringsmethoden weergeven" gaan en de optie "Een modem gebruiken om rechtstreeks verbinding te maken met de activeringsservice" selecteren. In beide gevallen zal de verdere procedure geen problemen opleveren en beperkt worden tot het beantwoorden van de vragen van de activeringswizard.

Aanbevolen: