Hoe Maak Je Een Website Helemaal Opnieuw In 2017?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Website Helemaal Opnieuw In 2017?
Hoe Maak Je Een Website Helemaal Opnieuw In 2017?

Video: Hoe Maak Je Een Website Helemaal Opnieuw In 2017?

Video: Hoe Maak Je Een Website Helemaal Opnieuw In 2017?
Video: Hoe Maak Je Een Wordpress Website 2020 2024, Mei
Anonim

Het maken van een serieuze website is een arbeidsintensief proces dat niet alleen het ontwerpen van een toekomstige bron omvat, maar ook het vinden en kopen van hosting, het uitvoeren van bewerkingen voor het uploaden van bestanden, het onderhouden van de website en het voortdurend bewerken ervan. Om een succesvol project te creëren, moet u zich laten leiden door enkele parameters.

Hoe maak je een website helemaal opnieuw in 2017?
Hoe maak je een website helemaal opnieuw in 2017?

instructies:

Stap 1

Denk in de beginfase goed na over en ontwerp het concept van de toekomstige hulpbron. Beantwoord uw vragen: wat verwacht u van de toekomstige site, heeft deze uitzicht op verdere ontwikkeling of wordt deze puur gebruikt als visitekaartjessite of online agenda. Bereken het geschatte verkeer dat u verwacht.

Stap 2

Denk na over de structuur van de site. Bepaal hoeveel ruimte het in beslag zal nemen, of u van plan bent er bestanden (audio, video) op op te slaan, of dat de bron puur informatief van aard is. Ga je de code zelf schrijven en de structuur ervan ontwerpen, maar ook de functionaliteit aanpassen, of gebruik je kant-en-klare website-ontwikkelsystemen (CMS). Als u kiest voor kant-en-klare oplossingen, bestudeer dan elk CMS zorgvuldig en bepaal welke het meest geschikt is voor uw behoeften. Teken voor zelfontwerp een diagram en een geschatte functionaliteit van de site en begin vervolgens met het schrijven van de broncode volgens de gemaakte tabel.

Stap 3

Installeer een lokale server (Apache) op uw computer en configureer deze. U hebt het nodig voor de eerste foutopsporing van de bron en het controleren van de gezondheid van de bron. Met behulp van een lokale server kunt u de functionaliteit van de site, het werk van het CMS en het ontwerp testen. U kunt de vooraf gebouwde Apache-oplossingen downloaden die al zijn geconfigureerd en klaar voor gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is ze te installeren. Voorbeelden van dergelijke hulpprogramma's zijn XAMPP en Denwer.

Stap 4

Zodra de primaire versie van de bron is gemaakt en u klaar bent om de site in testmodus aan uw gebruikers te presenteren, koopt u hosting bij een hostingserviceprovider. Bestudeer elk van deze bedrijven zorgvuldig, controleer de hostingprijzen en de kwaliteit van de geleverde diensten. Bestudeer, voordat u de service aanschaft, de beoordelingen van andere webmasters en neem ook contact op met de ondersteuningsservice van de geselecteerde operator en ontdek de informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 5

Nadat de hosting is gekocht, upload je je site via FTP volgens de instructies van de hostingprovider. Daarna komt het beschikbaar op internet en kunt u beginnen met testen en debuggen voor normaal gebruik. Nadat u alle functionaliteit van de bron op orde hebt gebracht, kunt u een domeinnaam kopen en vervolgens uw bron uitbreiden.

Aanbevolen: