Hoe Kaspersky Vanaf Schijf Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Vanaf Schijf Te Installeren
Hoe Kaspersky Vanaf Schijf Te Installeren

Video: Hoe Kaspersky Vanaf Schijf Te Installeren

Video: Hoe Kaspersky Vanaf Schijf Te Installeren
Video: How to Install / Renewal Kaspersky Internet Security 2020. #Kaspersky2020 2024, Mei
Anonim

De antivirusproducten van Kaspersky Lab zijn terecht populair, omdat er maar weinig concurrerende programma's zijn die hiermee kunnen vergelijken in termen van betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Bovendien kunnen antivirusprogramma's van dit bedrijf eenvoudig worden gekocht bij de dichtstbijzijnde winkel waar de software wordt verkocht.

Hoe Kaspersky vanaf schijf te installeren
Hoe Kaspersky vanaf schijf te installeren

Noodzakelijk

  • PC met internettoegang
  • Licentieschijf met Kaspersky Anti-Virus-programma

instructies:

Stap 1

Wanneer u Kaspersky Anti-Virus op schijf aanschaft, moet u er rekening mee houden dat u licenties van verschillende duur wordt aangeboden. De meest populaire zijn voor zes maanden en voor een jaar, soms kun je een antivirus vinden met een licentie voor drie maanden. Natuurlijk zullen hun prijzen sterk variëren. Koop wat u zich kunt veroorloven, maar vergeet niet dat hoe langer de licentieperiode, hoe goedkoper het u zal kosten als u voor één maand rekent. Door dus direct een licentie voor een jaar aan te schaffen, bespaart u vervolgens een hoop.

Stap 2

Controleer voordat u het programma installeert of er geen antivirusproducten op uw computer zijn geïnstalleerd. als er twee of meer antivirusprogramma's zijn geïnstalleerd, kunnen de gevolgen onvoorspelbaar zijn; u moet vooraf zorgen voor de voorlopige verwijdering van programma's van deze klasse.

Stap 3

Nadat u de cd in het cd-rom-station hebt geplaatst, start het installatieprogramma automatisch. Klik volgende. U wordt gevraagd om de licentieovereenkomst te lezen, klik op "Ik ga akkoord". De volgende stap is een aanbod van Kaspersky Lab om deel te nemen aan het Kaspersky Security Network-programma. Als u akkoord gaat met het verstrekken van informatie over nieuwe bedreigingen, vinkt u het vakje aan en klikt u op volgende. De installatie wordt voortgezet.

Stap 4

Nadat de installatie is voltooid, wordt u gevraagd dit exemplaar van het programma te activeren. Om dit te doen, hebt u een activeringscode nodig die zich in de doos onder de schijf bevindt en toegang tot internet. Voer uw activeringscode in het daarvoor bestemde veld in. Daarna verschijnt er een formulier waarin u uw e-mailadres, naam en land moet opgeven. Binnen enkele seconden wordt een verbinding met de server tot stand gebracht en is de registratie van het programma voltooid. Klik op volgende en voltooi.

Stap 5

Eenmaal geladen, verschijnt de antivirus in de lade, maar uw acties kunnen niet als voltooid worden beschouwd, nu moet u de antivirusdatabases bijwerken. Om dit te doen, plaatst u de muisaanwijzer op het antiviruspictogram, klikt u met de rechtermuisknop en vervolgens op de vetgedrukte inscriptie van Kaspersky Anti-Virus. Selecteer in het menu aan de linkerkant "update" en "update uitvoeren". Deze procedure kan enkele minuten tot een paar uur duren, waarna Kaspersky Anti-Virus volledig operationeel zal zijn.

Aanbevolen: