Hoe Te Installeren Vanaf Schijf Op Steam

Inhoudsopgave:

Hoe Te Installeren Vanaf Schijf Op Steam
Hoe Te Installeren Vanaf Schijf Op Steam

Video: Hoe Te Installeren Vanaf Schijf Op Steam

Video: Hoe Te Installeren Vanaf Schijf Op Steam
Video: How to Install Steam on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Steam wordt gebruikt als een service voor het downloaden en installeren van gelicentieerde computerspellen. Ondanks dat de service vooral gericht is op het kopen en downloaden van games via internet, kan de installatie van je game ook vanaf een diskette gedaan worden. Om dit te doen, moet u verschillende bewerkingen in het Windows-systeem uitvoeren.

Hoe te installeren vanaf schijf op Steam
Hoe te installeren vanaf schijf op Steam

instructies:

Stap 1

Start de Steam-client met behulp van het menu Start of de snelkoppeling op het bureaublad van Windows. Klik na het downloaden van het programma met de linkermuisknop op het item "Bibliotheek". Klik tegenover de naam van het gewenste spel met de rechtermuisknop op "Verwijderen" en bevestig de bewerking. Zodra het lokale spel is verwijderd, kun je het spel vanaf schijf installeren. Als de game niet vooraf op Steam op je computer was geïnstalleerd, kun je deze stap overslaan.

Stap 2

Plaats de eerste schijf van het spel in het station van uw computer. Sluit Steam af met de Steam - "Exit"-knop. Houd daarna op het toetsenbord de Win-toetscombinatie (met de Windows-logoafbeelding) en R ingedrukt om de opdrachtregel te starten. U kunt het ook oproepen via het menu-item "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Opdrachtregel".

Stap 3

Voer in het venster dat verschijnt de volgende vraag in:

“C: / Program Files / Steam / Steam.exe” – installeer E:

Vervang in deze opdracht de letter E door de naam van uw schijf in het systeem. Om de juiste letter te vinden, gaat u naar "Start" - "Computer" en kijkt u naar de naam van uw schijf. Druk op Enter. Daarna ziet u een Steam-venster, waarin een melding wordt weergegeven over het starten van de installatie vanaf schijf.

Stap 4

Als je problemen hebt met het installeren van de gewenste game vanaf een schijf op Steam, neem dan contact op met de serviceondersteuningsdienst met een overeenkomstig verzoek. Ga hiervoor naar de officiële ondersteuningspagina van de bron en gebruik het formulier Contact opnemen met Steam Support.

Aanbevolen: