Hoe De Joystick In Het Spel Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Joystick In Het Spel Aan Te Zetten
Hoe De Joystick In Het Spel Aan Te Zetten
Anonim

De wereld van games is tegenwoordig praktisch grenzeloos. Iemand speelt het liefst solitaire spelletjes, iemand denkt logisch na over allerlei "walkers", en iemand is dol op "shooters", voetbal etc. Als een toetsenbord echter voldoende is om solitaire te spelen, dan is het voor complexere spellen vaak nodig om speciale speljoysticks te gebruiken, die de besturing het gemakkelijkst maken.

Hoe de joystick in het spel aan te zetten
Hoe de joystick in het spel aan te zetten

instructies:

Stap 1

Installeer het spel, zorg ervoor dat het een joystickaansluiting heeft. Hij wordt meestal bestempeld als een manipulator in games. Om dit te doen, moet je het spel starten, de instellingen invoeren, het menu "Bedieningsinstellingen" selecteren en de informatie bekijken.

Stap 2

Verlaat het spel. Pak de gekochte joystick uit. Onderzoek de set. In de regel wordt bij de manipulator een speciale schijf met stuurprogramma's meegeleverd.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's voor de joystick op uw computer. Om dit te doen, plaatst u de schijf die bij de manipulator is geleverd en voert u de vereiste acties daar uit door achtereenvolgens op de benodigde knoppen te drukken.

Stap 4

Wacht tot de stuurprogramma's volledig zijn geïnstalleerd. Verwijder de schijf van de cd-rom. Sluit de manipulator aan op de computer en wacht tot het systeem het detecteert. Tegelijkertijd moet u zich ervan bewust zijn dat wanneer u een aanwijsapparaat aansluit via een gewone USB-poort, het apparaat automatisch wordt toegevoegd aan de lijst met spelapparaten in het systeem onmiddellijk nadat de verbinding tot stand is gebracht.

Stap 5

Ga naar het "Configuratiescherm". Selecteer het item "Spelapparaten" en klik achtereenvolgens op de knoppen "Eigenschappen" - "Controleren". De joystick moet een bepaald signaal geven of trillen als hij goed werkt.

Stap 6

Start het spel. Ga naar het menu-item "Instellingen". Ga naar "Bedieningsinstellingen". Vink het vakje "Manipulator" aan als dit niet het geval is, of selecteer het juiste menu-item (afhankelijk van het spel).

Stap 7

Ga verder met het aanpassen van de knoppen, waarbij u de benodigde specificeert, afhankelijk van de verzoeken van het spel en uw gemak. Klik op OK of Opslaan. Ga naar een game en controleer of je game-apparaat goed werkt.

Aanbevolen: