Paginering Toevoegen

Inhoudsopgave:

Paginering Toevoegen
Paginering Toevoegen

Video: Paginering Toevoegen

Video: Paginering Toevoegen
Video: Word paginanummering vanaf derde pagina - automatische paginanummering in Word vanaf latere pagina 2024, Mei
Anonim

Soms kunt u bij het invullen van essays, scripties of scripties het probleem tegenkomen van het instellen van paginanummering in MS Word. De voordelen van paginering liggen voor de hand: het maakt het gemakkelijk om het vereiste gedeelte van een document te vinden dat de informatie bevat die u zoekt. Daarom is nummering een verplichte vereiste voor het ontwerp van boeken, wetenschappelijke artikelen, zakelijke documenten.

Paginering toevoegen
Paginering toevoegen

instructies:

Stap 1

MS Word 2003

Open eerst het menu "Invoegen" en selecteer vervolgens "Paginanummers".

Stap 2

In het venster Paginanummers kunt u nummeringsopties kiezen (bijvoorbeeld de positie van nummers of uitlijning). Als u aanvullende instellingen voor paginering moet wijzigen, klikt u op de knop "Formaat".

Stap 3

In het nieuwe dialoogvenster Opmaak kunt u de opmaak wijzigen van de letters of cijfers die als paginanummers worden weergegeven. Ook in MS Word is er een functie "Begin met:", waarmee u het nummer kunt selecteren waarmee de paginanummering van het document begint.

Stap 4

MS Word 2007-2010

In deze versie van MS Word is het nog makkelijker om paginanummers toe te voegen. Open om te beginnen het tabblad "Invoegen", dat zich in de menubalk bevindt. Klik vervolgens op de knop "Paginanummers". Hier kunt u de plaats kiezen waar de nummering komt, het formaat van de cijfers.

Aanbevolen: