Een Onthouden Wachtwoord Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Onthouden Wachtwoord Verwijderen
Een Onthouden Wachtwoord Verwijderen

Video: Een Onthouden Wachtwoord Verwijderen

Video: Een Onthouden Wachtwoord Verwijderen
Video: Aanmelden zonder wachtwoord, aanmeldknop of PIN code 2024, Mei
Anonim

In de Mozilla Firefox-browser is alles gemaakt voor het gemak van de gebruiker, maar het "slimme programma" moet voor jezelf worden aangepast, door het te vertellen wat het moet doen en wat niet. Wanneer u voor het eerst de gebruikersnaam en het wachtwoord op de site invoert, vraagt de browser u om de ingevoerde combinatie voor deze site te onthouden. Natuurlijk is het soms handig, maar als je per ongeluk het verkeerde wachtwoord hebt opgeslagen of op de computer van iemand anders hebt gedaan, is het nog niet te laat om alles op te lossen. Het is eenvoudig genoeg om het opgeslagen wachtwoord te verwijderen.

Een onthouden wachtwoord verwijderen
Een onthouden wachtwoord verwijderen

instructies:

Stap 1

Om het wachtwoord dat de browser heeft onthouden te verwijderen, moet u het item "Extra" in de bovenste menubalk selecteren. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de regel "Instellingen" en klik erop met de linkermuisknop - er wordt een apart venster geopend.

Stap 2

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Bescherming" (het pictogram in de vorm van een geel slot) door erop te klikken met de linkermuisknop.

Stap 3

De sectie "Wachtwoorden" bevindt zich op het geselecteerde tabblad onderaan het venster. Klik in het rechtergedeelte van de sectie met de linkermuisknop op de knop "Opgeslagen wachtwoorden".

Stap 4

Er wordt een nieuw venster geopend met een lijst met site-adressen en namen waaronder de gebruiker een bepaalde site heeft ingevoerd. Het venster kan twee velden ("Site" en "Gebruikersnaam") of drie velden bevatten. Het derde veld is bedoeld voor het weergeven van gebruikte wachtwoorden.

Stap 5

Door op de knop "Toon wachtwoorden" te klikken, kan de gebruiker zien welk wachtwoord is gebruikt om een bepaalde bron in te voeren. In de regel vraagt de browser om bevestiging van deze actie: nadat de knop is ingedrukt, verschijnt een venster met de vraag "Weet u zeker dat u uw wachtwoorden wilt weergeven?" Dan blijft het alleen om de uitgevoerde bewerking te bevestigen of te weigeren. Als wachtwoorden worden weergegeven, kunt u deze verbergen door met de linkermuisknop op de knop "Wachtwoorden verbergen" te klikken.

Stap 6

Nadat u alle benodigde informatie over sites, namen en wachtwoorden hebt ontvangen, moet u in de lijst die sites selecteren waarvoor u wachtwoorden wilt verwijderen en op de knop aan de linkerkant klikken - "Verwijderen". Het verwijderen van sites gebeurt één voor één, dat wil zeggen dat u de procedure voor elke regel moet herhalen (selecteren, verwijderen). Als u alle wachtwoorden wilt verwijderen, klikt u op de middelste knop "Alles verwijderen" en sluit u het venster met wachtwoordinformatie.

Aanbevolen: