Een E-mailaccount Instellen

Inhoudsopgave:

Een E-mailaccount Instellen
Een E-mailaccount Instellen

Video: Een E-mailaccount Instellen

Video: Een E-mailaccount Instellen
Video: Instructie e-mailaccount ZeelandNet instellen 2024, Mei
Anonim

Als je een eigen post-e-mailadres hebt, is het niet nodig om elke keer de website van de mailserver in de browser te laden om te controleren of er nieuwe brieven in de mail zijn aangekomen.

Een e-mailaccount instellen
Een e-mailaccount instellen

Noodzakelijk

distributiekit van The Bat

instructies:

Stap 1

U kunt een speciaal mailprogramma installeren dat dit na een bepaalde tijd voor u doet. Een van deze programma's is The Bat!. Download van internet en installeer op uw computer. Controleer met antivirussoftware.

Stap 2

Een nieuwe snelkoppeling om het programma te starten in de vorm van een vleermuis in een gele cirkel verschijnt op het bureaublad. Probeer dergelijke software in de systeemmap te installeren, aangezien programma's en games afzonderlijk van elkaar moeten worden opgeslagen. Voer het programma uit om uw e-mailadressen in te stellen.

Stap 3

Wanneer u het programma voor het eerst start, wordt u gevraagd om de nodige gegevens in te vullen: een plaats om briefbestanden op te slaan, instellingen voor automatisch opslaan en ook om een nieuw account voor uw mailbox aan te maken. Voer de naam van de mailbox in. Het hoeft in de regel niet hetzelfde te zijn als het adres.

Stap 4

Voer de exacte naam van uw e-mailadres in het veld "E-mailadres" in. In het volgende venster moet u de namen opgeven voor de servers voor het ontvangen en verzenden van brieven - pop en smtp. U kunt deze parameters gemakkelijk vinden op de website van uw mailer, bijvoorbeeld mail.ru of yandex.ru. Om een nieuwe mailbox te registreren, klikt u op de knop "Registreren" en vult u alle gegevens in die door het systeem op de site worden gevraagd.

Stap 5

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op de mailbox - meestal is dit de naam van het adres zonder het gedeelte dat volgt op het @-teken, nou ja, en het wachtwoord zelf dat u hebt ingevoerd om uw e-mailpagina te openen. U kunt het scannen van e-mail ook configureren op een bepaald tijdsinterval in het gedeelte "Mailbeheer" van de mailboxeigenschappen, en een automatische melding instellen wanneer u door u verzonden brieven leest in de sjablonen van nieuwe brieven.

Aanbevolen: