Een Adresbalk Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Adresbalk Invoegen
Een Adresbalk Invoegen

Video: Een Adresbalk Invoegen

Video: Een Adresbalk Invoegen
Video: Add an Address Bar to Windows 10 Taskbar | PCGUIDE4U 2024, Mei
Anonim

Soms komt het voor dat de adresinvoerregel uit de browser verdwijnt. Het is gemakkelijk om het terug te sturen - u hoeft alleen maar de interface te bestuderen. Hetzelfde geldt voor de adresbalk in de verkenner.

Een adresbalk invoegen
Een adresbalk invoegen

instructies:

Stap 1

Als u de regel voor het invoeren van het adres in de Opera-browser bent kwijtgeraakt, opent u de instellingen voor het uiterlijk van de browser door op het bijbehorende pictogram in het menu te klikken. Voer de aanpassing van de browserwerkbalk uit, selecteer het selectievakje van de adresbalk in de lijst met menu-items die beschikbaar zijn voor weergave. Sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Om de adresbalk in de Mozilla Firefox-browser te retourneren, opent u het menu-item "Bekijken" en zorgt u ervoor dat de adresbalk is aangevinkt in de werkbalkinstellingen. Als dit niet het geval is, installeert u uw browser en start u deze opnieuw op. Het komt ook vaak voor dat de adresbalk gewoon onzichtbaar is voor de ogen van de gebruiker in de modus volledig scherm. Om dit te doen, verlaat u het door op de bijbehorende schakelknop te drukken. In Mozilla Firefox is dit de F11-toets.

Stap 3

Als u naar de browserwerkbalk van Internet Explorer moet terugkeren naar de regel voor het invoeren van het internetadres, open dan ook de weergave-instellingen en de bestaande werkbalken. Vink de adresbalk aan; herstart uw browser indien nodig.

Stap 4

Om de adresbalk in Verkenner terug te geven, die u gewoonlijk gebruikt om mappen op uw computer te openen, gebruikt u een soortgelijk schema voor het aanpassen van het uiterlijk en de werkbalk.

Stap 5

Om de adresbalk terug te brengen naar de Google Chrome-browser, klikt u op het configuratiepictogram van de browserinstellingen in de rechterbovenhoek. Voeg in de instellingen voor het weergeven van werkbalken de adresbalk toe aan de lijst, sla de wijzigingen op en pas ze toe. Ook kan het aanpassen van het uiterlijk van een browser afhangen van de versie van het programma, maar in de meeste gevallen is dit een standaardprocedure die in een vergelijkbaar scenario wordt gevolgd. Wees voorzichtig bij het verwijderen van een of andere werkbalk; voor de gebruikelijke aanpassing van het uiterlijk, hoeft u alleen maar de weergave te verbergen.

Aanbevolen: