Hoe Display Manager In Ati-adapter In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Display Manager In Ati-adapter In Te Schakelen
Hoe Display Manager In Ati-adapter In Te Schakelen

Video: Hoe Display Manager In Ati-adapter In Te Schakelen

Video: Hoe Display Manager In Ati-adapter In Te Schakelen
Video: Dell Display Manager : 4 views 2024, Mei
Anonim

De displaymanager in de ATI-adapter is nodig om extra weergaveapparaten te configureren. Heb je bijvoorbeeld meerdere monitoren of besluit je een tv aan te sluiten op je computer, dan heb je dit menu zeker nodig. De displaymanager maakt deel uit van het standaard besturingscentrum voor grafische kaarten. Daarom is het voldoende om het videostuurprogramma opnieuw te installeren om het probleem op te lossen.

Hoe Display Manager in ati-adapter in te schakelen
Hoe Display Manager in ati-adapter in te schakelen

instructies:

Stap 1

Download en installeer de programmeeromgeving Framework. NET. Dit is een set bibliotheken van Microsoft die nodig is om het ATI-configuratieprogramma voor grafische kaarten te laten werken. Open een browser en ga naar https://www.microsoft.com/downloads/en-us/details.aspx?familyid=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992. Klik op de knop "Laden" en bevestig om het bestand op te slaan. Dubbelklik vervolgens op de gedownloade lader en ga akkoord met de installatie van het Framework. NET-pakket. Start na de installatie uw computer opnieuw op.

Stap 2

Download de nieuwste driver voor uw videokaart. Open opnieuw een willekeurige browser en ga naar de officiële pagina om het installatiebestand te downloaden, namelijk https://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx. Klik op de link die het beste bij uw besturingssysteem past als u weet welke versie van Windows u op uw computer heeft staan. Als u het niet weet, klikt u op de link Nu downloaden, in dit geval wordt de beste versie van het bestand automatisch voor u bepaald. Bevestig de download van het archief.

Stap 3

Installeer het nieuwste ATI-stuurprogramma en controlecentrum. Als je al een oude versie hebt of het programma is beschadigd door een virus, dan wordt het nieuwe controlecentrum van de videokaart nog steeds geïnstalleerd. Beantwoord de vragen van de wizard, meestal volstaat het om voor een succesvolle afronding op de knop "Volgende" of Volgende te klikken. Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart nadat de installatie is voltooid.

Stap 4

Start de toepassing Catalyst Control Center door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Een andere optie is om in het systeemgebied bij de klok een pictogram te vinden in de vorm van een kleine rode stip (of witte ATI op een rode achtergrond) en dubbelklik op de linkerknop op dit pictogram. Wacht even, het duurt lang voordat Catalyst wordt geopend, zelfs op krachtige computers. Open Algemene weergavetaken of Meerdere EyeFinity-schermen. In deze categorieën vindt u alle benodigde ati display manager instellingen.

Aanbevolen: