Hoe Panda Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Panda Te Updaten
Hoe Panda Te Updaten

Video: Hoe Panda Te Updaten

Video: Hoe Panda Te Updaten
Video: Google panda | Rules of Google algorithm | Ultimate guide of the Panda Update | 2024, Mei
Anonim

De antivirussoftware van Panda is geschikt om uw computer op internet en tegen externe bronnen te beschermen. Panda beschermt tegen Trojaanse paarden, spyware, virussen en andere malware. Maar voor een effectieve werking is een tijdige update van de antivirusdatabases vereist. Anders is de kans groot dat malware uw computer binnendringt.

Hoe Panda te updaten
Hoe Panda te updaten

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Panda-antivirus;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de handtekeningdatabases bij te werken: via internet of handmatig (vanaf een schijf, flashstation of andere bron). Het bijwerken van de antivirus via internet is eenvoudig: het programma wordt automatisch geüpdatet elke keer dat er een internetverbinding tot stand wordt gebracht. Als dit niet gebeurt, hoeft u alleen deze optie te activeren. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu van het programma "Configureren" en vinkt u vervolgens het vakje aan naast het item "Automatische updates inschakelen".

Stap 2

De tweede methode is geschikt voor gebruikers die geen toegang hebben tot het netwerk of de snelheid van de internetverbinding laag is. In dergelijke omstandigheden is het erg moeilijk om de databases goed bij te werken. Eerst moet u de nieuwste handtekeningdatabases downloaden. Dit kan worden gedaan op de officiële website van het Panda Security-bedrijf of op een andere internetbron. U kunt databases downloaden in elke internetclub en ze opslaan op een USB-stick.

Stap 3

Pak het archief met de databases uit in een willekeurige map op uw computer. Open vervolgens het hoofdmenu van het Panda-programma. Selecteer vervolgens Aanpassen. Er verschijnt een venster dat in verschillende secties zal worden verdeeld. Helemaal onderaan het venster staat het item "CD-ROM of lokaal netwerk". Vink dit vakje aan.

Stap 4

Klik vervolgens op het mappictogram, dat zich rechts van het item bevindt. Er verschijnt een bladervenster. Nu moet u het pad opgeven naar de map waarin de nieuwe antivirusdatabases worden opgeslagen. Selecteer deze map met de linkermuisknop en klik vervolgens op OK onderaan het venster.

Stap 5

Daarna keert u terug naar het hoofdmenu van het programma. Selecteer "Nu bijwerken". De wizard voor het bijwerken van het programma wordt gestart. Lees de inleidende informatie. Klik volgende. Het proces van het bijwerken van de antivirusdatabases van de toepassing begint. Sluit het wizardvenster als u klaar bent. Nu zijn de databases bijgewerkt.

Aanbevolen: