Pictogrammen Toevoegen Aan De Balk Snel Starten

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Toevoegen Aan De Balk Snel Starten
Pictogrammen Toevoegen Aan De Balk Snel Starten

Video: Pictogrammen Toevoegen Aan De Balk Snel Starten

Video: Pictogrammen Toevoegen Aan De Balk Snel Starten
Video: De Giessen: Werkbalk snel starten verbergen 2024, Mei
Anonim

Gebruikers kunnen snelkoppelingen naar veelgebruikte applicaties en mappen op het bureaublad plaatsen. Maar soms zijn er te veel pictogrammen en niet iedereen vindt het leuk. In een dergelijke situatie kunt u enkele pictogrammen van het bureaublad toevoegen aan de balk Snelstarten. Om dit te doen, moet u verschillende stappen ondernemen.

Pictogrammen toevoegen aan de balk Snel starten
Pictogrammen toevoegen aan de balk Snel starten

instructies:

Stap 1

De Quick Launch bevindt zich op de taakbalk rechts van de Start-knop. Om er een pictogram aan toe te voegen, selecteert u het gewenste pictogram op het bureaublad (of in de map waar uw bestand is opgeslagen), klikt u erop met de linkermuisknop en sleept u het bestandspictogram naar het paneel terwijl u de knop ingedrukt houdt. Laat de muisknop los.

Stap 2

Pictogrammen kunnen niet alleen één voor één worden verplaatst, maar ook als een hele groep. Om meerdere pictogrammen tegelijk aan het snelstartpaneel toe te voegen, selecteert u ze eerst met de linkermuisknop. Verplaats vervolgens de cursor naar een van de geselecteerde bestanden en herhaal de stappen die in de vorige stap zijn beschreven.

Stap 3

Als niet alle pictogrammen in Snel starten verschijnen, moet u het gebied van het paneel uitbreiden. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop in een vrije ruimte op de taakbalk en verwijdert u de markering uit het item "Taakbalk Dock" in het vervolgkeuzemenu. Het taakbalkgebied wordt opgesplitst in afzonderlijke blokken.

Stap 4

Beweeg uw muiscursor naar de rechterrand van de balk Snelstarten en wacht tot deze verschijnt als een tweekoppige horizontale pijl. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de rand van de balk Snelstarten naar rechts. Als u tevreden bent met het resultaat, laat u de muisknop los.

Stap 5

Neem de tijd om de taakbalk vast te pinnen. Bepaal eerst welke pictogramgrootte het beste bij u past: groot of klein. Klik met de rechtermuisknop in een vrij gedeelte van Quick Launch en selecteer View in het vervolgkeuzemenu. Markeer in het submenu een van de opties met een markering: "Grote pictogrammen" of "Kleine pictogrammen".

Stap 6

U kunt ook de hoogte van de taakbalk vergroten en dienovereenkomstig de snelstartbalk. Verplaats hiervoor de cursor naar de bovenkant van het paneel en wacht tot het een dubbelzijdige verticale pijl wordt. Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt. Trek het paneel omhoog.

Stap 7

De taakbalk bevindt zich niet alleen aan de onderkant van het beeldscherm. Misschien vind je het leuker als het zich aan de boven- of zijkant van het scherm bevindt. Verplaats de cursor naar het paneel, houd de linkermuisknop ingedrukt en verplaats het paneel naar links, rechts of omhoog. Klik daarna met de rechtermuisknop op de taakbalk en markeer het item "Taakbalk Dock" in het menu met een markering.

Aanbevolen: