Hoe Maak Je Een Nieuwsbrief In Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nieuwsbrief In Outlook
Hoe Maak Je Een Nieuwsbrief In Outlook

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwsbrief In Outlook

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwsbrief In Outlook
Video: Clickx 225 - workshop Nieuwsbrief maken in Outlook 2024, Mei
Anonim

Het maken van een mailinglijst in de Outlook-toepassing die is opgenomen in de Microsoft Office-suite is een standaardhandeling die door de gebruiker kan worden uitgevoerd zonder dat er extra software nodig is.

Hoe maak je een nieuwsbrief in Outlook
Hoe maak je een nieuwsbrief in Outlook

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de Microsoft Office-link uit en start Outlook. Om de namen te gebruiken van de ontvangers die in het adresboek van de toepassing staan, opent u het menu Bestand van het bovenste Oulook-servicepaneel en selecteert u de opdracht Nieuw.

Stap 2

Selecteer het subcommando "Mailinglijst" en typ de gewenste naam voor de aangemaakte lijst in de regel "Naam". Ga naar het tabblad Verzendlijst in het dialoogvenster dat wordt geopend en gebruik de koppeling Deelnemers selecteren. Geef het adresboek met de gewenste e-mailadressen op in de adresboekmap. Typ de naam van de geselecteerde ontvanger in de regel "Zoeken" en markeer de gedefinieerde naam in de map onder de zoekbalk. Klik op de link "Deelnemers" en herhaal alle bovenstaande stappen voor elke gewenste mailingontvanger. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Als u een mailinglijst moet maken van namen in e-mailberichten, selecteert u de gewenste naam in de "Aan"-regel en opent u het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Selecteer de opdracht Kopiëren en vouw Microsoft Office uit. Selecteer Verzendlijsten in het gedeelte Nieuw Outlook-item maken en klik op het tabblad Verzendlijsten in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Selecteer de link "Selecteer deelnemers" in de sectie "Deelnemers" en roep het contextmenu van de gelijknamige regel op door met de rechtermuisknop te klikken in het volgende dialoogvenster "Selecteer leden". Geef het item "Plakken" op en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 5

Typ de gewenste naam van de mailinglijst die u aan het maken bent in de regel "Naam" en keer terug naar het tabblad Mailinglijsten. Gebruik de opdracht Opslaan en sluiten in het gedeelte Acties.

Aanbevolen: