Kneuzingen Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Kneuzingen Verwijderen In Photoshop
Kneuzingen Verwijderen In Photoshop

Video: Kneuzingen Verwijderen In Photoshop

Video: Kneuzingen Verwijderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Camera's zijn al een integraal onderdeel van ons leven geworden. Tegenwoordig kunnen maar weinig mensen zich een vakantiereis zonder voorstellen. Maar soms gebeuren er situaties dat je op een mooie foto een blauwe plek, een schram of wallen onder je ogen hebt. En voor de toekomst wil ik natuurlijk een perfecte foto behouden.

Kneuzingen verwijderen in Photoshop
Kneuzingen verwijderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Laten we eerst een foto definiëren en openen in Photoshop. Bestand - Openen

Stap 2

Er zijn verschillende hulpmiddelen voor het uitvoeren van bepaalde acties in Photoshop. Voor deze bewerking zijn er twee geschikt: het gereedschap Retoucheerpenseel en het gereedschap Kloonstempel. De Healing Brush is meer geschikt voor het behandelen van rimpels en wallen onder de ogen. We moeten de kleur van de blauwe plek vervangen door de kleur van de huid, voor deze operatie is de Clone Stamp-tool meer geschikt.

Stap 3

Laten we de schaal van de afbeelding aanpassen zodat het voor ons handig is om met blauwe plekken te werken. Houd hiervoor de alt="Image"-knop ingedrukt en draai aan het muiswiel. Laten we vervolgens de cursor instellen. Klik met de rechtermuisknop en selecteer in het menu dat verschijnt de gewenste diameter en stijfheid.

Stap 4

Houd na het instellen de ALT-toets ingedrukt (de cursor heeft de vorm van een dradenkruis) en klik op de afbeelding bij de blauwe plek. Het is deze plek die zal worden gekopieerd en vervangen door de kleur van de blauwe plek.

Stap 5

Laten we beginnen met het bedekken van de blauwe plek. Als je het langzaam en voorzichtig doet, kun je de blauwe plek bijna perfect verwijderen en de helderheid, kleur en schaduw van deze plek kiezen.

Stap 6

Als u oefent, kunt u deze bewerking al snel als een professionele Photoshop uitvoeren. En je zult begrijpen dat het verwijderen van blauwe plekken in Photoshop helemaal niet moeilijk is. Veel succes in je inspanningen!

Aanbevolen: