Hoe Maak Je Een Schoon Gezicht In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Schoon Gezicht In Photoshop
Hoe Maak Je Een Schoon Gezicht In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Schoon Gezicht In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Schoon Gezicht In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Fotografie is echt een enorme hobby geworden. Iedereen kan een camera pakken en geweldige foto's maken. Maar niet altijd komt alles in het frame eruit zoals we zouden willen. Hiervoor is een professioneel programma gemaakt voor het werken met foto's. En vandaag kan zelfs een amateur het gebruiken om de gewenste sprankeling aan zijn foto's toe te voegen.

Hoe maak je een schoon gezicht in Photoshop
Hoe maak je een schoon gezicht in Photoshop

Noodzakelijk

  • Adobe-Photoshop.
  • Digitale opname.

instructies:

Stap 1

Niemand wil foto's met acne of andere onvolkomenheden op internet plaatsen, op hun persoonlijke pagina. Acne kan natuurlijk worden genezen. Maar het duurt te lang. Probeer een nieuwe remedie voor vervelende mee-eters genaamd photoshop. Dit medicijn geneest uw gezicht in slechts vijf minuten. Open dus je foto in het programma. Klik hiervoor op de Menubalk: Bestand - Openen. Selecteer het gereedschap Retoucheerpenseel in de werkbalk door eenvoudig met de linkermuisknop op het pictogram van het gereedschap te klikken. Vergroot voor het gemak de afbeeldingen met behulp van de schaal. Houd vervolgens de toets alt="Image" ingedrukt en klik op een goed deel van de skin. Dit zal een voorbeeld zijn om mee te werken, zoiets als een referentie voor de conditie van je huid op een foto.

Stap 2

Klik op de delen van de huid die u wilt repareren. Houd de penseelgrootte bij en wijzig indien nodig. Wanneer u klaar bent met de tool, moet u het hele gezicht selecteren. Klik op het pictogram Toverstafgereedschap. Als u de tool niet kunt vinden, klikt u met de rechtermuisknop op het selectiepictogram, een extra paneel wordt geopend. Pas het aan. Voer in het tolerantievenster het getal 10 in, controleer of de selectievakjes tegenover de woorden smoothing, aangrenzend staan. foto en een monster uit alle lagen (alle). Klik op de bewerkbare zone. Probeer zoveel mogelijk van het gezicht te accentueren, maar vermijd het accentueren van haar en wenkbrauwen.

Stap 3

Kopieer de selectie naar een nieuwe laag en dupliceer deze. Selecteer de gekopieerde laag, vergeet niet de weergave van de onderste uit te schakelen. Klik in de menubalk op Filter - Blur - Gaussiaans vervagen (Filter - Blur - Gaussiaans vervagen), voer in het radiusvenster 8, 5 in. Nu moet u een vectormasker toevoegen. Klik hiervoor op het tabblad Lagen op het rechthoekpictogram met een cirkel in het midden onderaan. Ga dan terug naar het filtergedeelte. Selecteer nu Filter - Ruis - Ruis toevoegen (Filter - Ruis - Ruis toevoegen). Vink het vakje naast Monochromatisch aan.

Stap 4

Klik op de vectorlaag in het tabblad Lagen en zorg ervoor dat in de werkbalk zwart de voorkant is en wit de achterkant. Selecteer het penseel. Schilder nu over de afbeelding en laat alleen de persoon over. Als gevolg hiervan zou je een geweldige foto moeten hebben zonder een probleemhuid.

Aanbevolen: