Een Map Herstellen Vanuit De Prullenbak

Inhoudsopgave:

Een Map Herstellen Vanuit De Prullenbak
Een Map Herstellen Vanuit De Prullenbak

Video: Een Map Herstellen Vanuit De Prullenbak

Video: Een Map Herstellen Vanuit De Prullenbak
Video: Umbraco het terughalen van een pagina uit de prullenbak 2024, Mei
Anonim

Bij de volgende revisie en opschoning van de computer per ongeluk de benodigde map of het benodigde bestand verwijderd? Maak je geen zorgen: per ongeluk verwijderde documenten kunnen indien nodig worden hersteld.

Een map herstellen vanuit de prullenbak
Een map herstellen vanuit de prullenbak

Noodzakelijk

een speciaal programma voor het herstellen van verwijderde gegevens, bijvoorbeeld Recuva

instructies:

Stap 1

Het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden en mappen uit de prullenbak van de computer kost een pc-gebruiker niet veel tijd. Als de mand nog niet eerder is schoongemaakt, zijn er geen bijzondere problemen. Om de map terug te brengen naar de oorspronkelijke locatie, gaat u naar de prullenbak door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad. Zoek vervolgens het gewenste object in het geopende venster, selecteer het en selecteer door op de rechtermuisknop te klikken de optie "Herstellen". In dit geval keert de map terug naar de oorspronkelijke locatie, dat wil zeggen, het is waar het eerder was.

Stap 2

Als u na het verwijderen van bestanden de prullenbak hebt opgeruimd, wordt het iets moeilijker om de benodigde documenten terug te sturen. Maar er is nog een kans op herstel. Toegegeven, hiervoor moet je speciale programma's gebruiken. Handy Recovery, een speciale tool waarmee u per ongeluk verwijderde bestanden van het systeem en de prullenbak kunt herstellen, TuneUp Utility en een aantal anderen hebben zich bijvoorbeeld goed bewezen voor deze doeleinden.

Stap 3

Het lichtgewicht en gebruiksvriendelijke Recuva-programma laat uitstekende resultaten zien. Download het en download het naar uw computer, volgens de instructies van de installatiewizard. Houd er rekening mee dat het niet op de lokale schijf moet staan waarop je gaat zoeken, maar op een andere. Na de installatie start u het programma en markeert u in het volgende venster het type bestanden dat u zoekt (afbeeldingen, muziek, documenten, e-mail, video, gecomprimeerde bestanden of andere). Geef vervolgens de oude locatie van de bestanden op. In dit geval heeft u het gedeelte "Mandje" nodig. Ga naar "Volgende", schakel vervolgens diepe scan in en klik op "Start". Nu alleen nog wachten op de zoekresultaten. Daarna geeft het programma je alle bestanden die het vindt. Selecteer de documenten die u nodig hebt, klik op de knop "Herstellen" en geef de locatie op om de herstelde documenten op te slaan.

Stap 4

U kunt ook proberen de volgende methode te gebruiken om bestanden te herstellen. Hiervoor moet u van "Deze computer" naar het menu "Service" gaan, vervolgens "Mapopties" selecteren en op het tabblad "Beeld" de optie "Verborgen bestanden, mappen, stations weergeven" aanvinken. Klik op OK om de wijziging toe te passen. Zoek vervolgens op harde schijf C een doorschijnende (verborgen) map met het label "Recycle" en zoek daarin naar uw verwijderde bestanden en mappen.

Aanbevolen: