Verbeterde Beveiligingsconfiguratie Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Verbeterde Beveiligingsconfiguratie Uitschakelen
Verbeterde Beveiligingsconfiguratie Uitschakelen

Video: Verbeterde Beveiligingsconfiguratie Uitschakelen

Video: Verbeterde Beveiligingsconfiguratie Uitschakelen
Video: verbeterde urinaal 2024, Mei
Anonim

Verbeterde beveiligingsconfiguratie van Internet Explorer is ontworpen om de typen inhoud te beperken die een gebruiker kan bekijken. Het uitschakelen van deze functie wordt uitgevoerd door standaard middelen van het systeem en impliceert niet de betrokkenheid van extra software.

Verbeterde beveiligingsconfiguratie uitschakelen
Verbeterde beveiligingsconfiguratie uitschakelen

instructies:

Stap 1

Om Enhanced Security Configuration in Windows Server 2003 uit te schakelen, opent u het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Programma's toevoegen/verwijderen uit en vouw het knooppunt Select Windows Components Installation uit. Selecteer het gedeelte "Internet Explorer Enhanced Security Configuration" en roep het hulpprogramma Windows Components Wizard op. Schakel het selectievakje naast Verbeterde beveiligingsconfiguratie van Internet Explorer uit en bevestig de geselecteerde actie door op Volgende te klikken. Wacht tot de wizard is voltooid.

Stap 2

Om Enhanced Security Configuration in Windows Server 2008 uit te schakelen, wordt een andere procedure gebruikt. Open het hoofdknooppunt in het navigatievenster van Service Manager en vouw de koppeling Serveroverzicht uit. Vouw het item IE ESC configureren uit in de groep Beveiligingsinformatie en verwijder het vinkje uit het selectievakje naast "Internet Explorer Enhanced Security Configuration" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om de geselecteerde functie uit te schakelen voor zowel serverbeheerders als gewone gebruikers.

Stap 3

Om Enhanced Security Configuration in Windows Server 2008 uit te schakelen, wordt een andere procedure gebruikt. Open het hoofdknooppunt in het navigatievenster van Service Manager en vouw de koppeling Serveroverzicht uit. Vouw het item IE ESC configureren uit in de groep Beveiligingsinformatie en schakel het selectievakje naast "Internet Explorer Enhanced Security Configuration" uit in het dialoogvenster dat wordt geopend. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om de geselecteerde functie uit te schakelen voor zowel serverbeheerders als algemene gebruikers (voor Windows Server 2008).

Stap 4

Vouw het knooppunt "Configure Internet Explorer Enhanced Security Configuration" uit in het gedeelte "Beveiligingsinformatie" en selecteer de gewenste optie voor deze instelling in de groep "Beheerders" of "Gebruikers". Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken en pas ze toe door de browser opnieuw te starten.

Aanbevolen: