Een Film Op Schijf Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Een Film Op Schijf Branden Met Nero
Een Film Op Schijf Branden Met Nero

Video: Een Film Op Schijf Branden Met Nero

Video: Een Film Op Schijf Branden Met Nero
Video: Burning Mp4 to DVD - Vcd, Nero Video 2019 2024, April
Anonim

Nero is een van de beste software voor het branden van cd's. Het kan worden gebruikt om schijven te maken met foto's, muziek en zelfs films. Het opnemen van een gewone film op schijf verschilt niet veel van het opnemen van andere bestanden.

Een film op schijf branden met Nero
Een film op schijf branden met Nero

instructies:

Stap 1

Start het Nero-programma. Met de eerste die wordt geopend, kunt u kiezen wat u wilt uit de verschillende programmafuncties die afzonderlijke hulpprogramma's bieden. Om een film in.avi-,.mpeg- en andere indelingen te branden, selecteert u de toepassing Nero Burning Rom en start u deze. Plaats daarna de cd in het station en selecteer in het bovenste deel van het programmavenster in de vervolgkeuzelijst het type schijf waarop de film zal worden gebrand: dvd of cd. Klik daarna op de knop "Bestanden toevoegen", waardoor een venster voor het toevoegen van bestanden wordt geopend, dat lijkt op een standaard bestandsbeheerder voor het bekijken van bestanden en mappen.

Stap 2

Open in het rechterdeel van het venster Bestanden toevoegen de map die de film bevat die u op schijf moet branden. Kopieer het daarna en plak het in het linkerdeel van het venster (of sleep het pictogram terwijl u de muisknop ingedrukt houdt). Bekijk de indicatorbalk aan de onderkant van het venster Bestanden toevoegen, die de hoeveelheid resterende vrije ruimte op de schijf laat zien. Sleep een of meer films naar de schijf aan de rechterkant van het venster om bestanden toe te voegen, en zorg er vervolgens voor dat de indicator vrije ruimte toont (of niet volledig vrije schijfruimte opvult).

Stap 3

Om de fysieke opname van films op schijf te starten, klikt u op de knop "Branden". Voer tijdens het brandproces geen toepassingen op de achtergrond uit en open geen bestanden, omdat abrupt annuleren van de cd de cd kan beschadigen. Aan het einde van de procedure, wanneer het station automatisch wordt geopend, plaatst u het terug en controleert u hoe goed de videobestanden zijn opgenomen. Als u de cd tijdens het branden niet volledig vult en er later andere films op moet branden, annuleert u het finaliseren voordat u gaat branden.

Aanbevolen: